USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Юні волиняни присягнули на вірність спортивним принципам

4 Січня 2017 19:28
Щорічне спортивне свято – «Посвята в юні спортсмени» відбулося в обласній дитячо-юнацькій спортивній школі 30 грудня 2016 року.

У заході взяли участь близько двохсот вихованців відділень з видів спорту ОДЮСШ: баскетболу, гандболу, волейболу, легкої атлетики та спортивної акробатики. Всі вони отримали почесне посвідчення учня спортивної школи та урочисто присягнули на вірність спортивним принципам, - інформує прес-служба Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом".

У святі також взяли участь провідні спортсмени ОДЮСШ, які неодноразово ставали чемпіонами та призерами всеукраїнських та міжнародних змагань.

Юних спортсменів привітали заслужений працівник фізичної культури та спорту України, заслужений тренер України, директор обласної дитячо-юнацької спортивної школи – Богуслав Галицький, заступник голови правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки Разом» Орест Маховський та інші поважні гості. Разом із почесним посвідченням учня спортивної школи кожен юний спортсмен отримав солодкий подарунок від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Почесні гості та співорганізатори звернулися до юних спортсменів з привітаннями та настановчими словами, поділились власним спортивним досвідом і побажали, щоб нове покоління шанувало і підтримувало славні традиції організації, залучаючи своїх однолітків до занять фізичною культурою та спортом.

Після урочистого відкриття юні спортсмени взяли участь у змаганнях – естафети «Спортивні забави-2016».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
спорт Показати IP 4 Січня 2017 20:23
похоже на прийом в пионери
Мама Показати IP 4 Січня 2017 22:17
Чудове традиційне свято для маленьких спортсменів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus