USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Затвердили бюджет Федерації футболу Волині

27 Грудня 2013 08:31
Бюджет Федерації футболу Волині затвердили в області. Свою думку висловив президент організації Віталій Кварцяний.

«Треба, щоб голови райдержадміністрацій повернулися лицем до команд. От, наприклад, у Володимирі-Волинському завжди була сильна футбольна команда. У 60-ті роки вигравала у команди «Волинь», а зараз взагалі немає ніякої збірної. У дитячій спортшколі за два роки 40 футболістів випустили і толку!? Да, там більше підпільних мільйонерів, ніж в Луцьку чи Києві. Цей Володимир-Волинський – це Чикаго, а команди вони створити не можуть! Або ж є райдержадміністрація, де сидить якась Бриджит Бардо і каже, що те люблю чи те не люблю, то де ж вона за футбол буде думати?! А треба думати за всіх: за пенсіонерів, за дітей, за культуру і спорт. Як не вдається, – то іди з посади!»,- сказав президент Федерації футболу Волині Віталій Кварцяний під час розширеного засідання виконкому Федерації футболу Волині.

Також учасники зборів вирішили, що в кожному районі повинен бути представник від Федерації футболу Волині, який буде мати зарплату 1200 гривень для початку. В його обов’язки входитиме організація футбольних ігор на місцях та виїзди команд на чемпіонати. На це кошти передбачені,- запевнив Віталій Кварцяний.

Бюджет Федерації футболу Волині на 2014 рік затвердили у мільйон 965 тисяч гривень.

Окремі витрати:

348 тисяч гривень - оплата праці штатними працівникам
22 тисячі гривень – витрати на канцелярію
684 тисячі гривень – витрати на спортивні заходи
35 тисяч гривень - витрати на відрядження
62 тисячі гривень – витрати на паливно-мастильні матеріали
120 тисяч гривень - витрати на меблі і техніку
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus