USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Збірна України півроку не гратиме в футбол

4 Квітня 2014 22:00
Керівництво Федерації футболу України вирішило не організовувати товариські матчі для збірної України аж до вересня.

Як розповіли Еспресо.TV в УФІ, до них звернулося керівництво ФФУ з проханням організувати товариський матч 2-го вересня. Цікаво, що перший матч відбору на Євро-2016 Україна проведе 8-го вересня.

Раніше існували різні варіанти тренувальних матчів, які наша команда мала зіграти перед стартом ЧС-2014 у Бразилії. З 30-го травня по 6-те червня Україна могла поїхати в турне і зіграти проти Чилі, Колумбії і Кореї. Також існували варіанти поєдинків проти Румунії, Алжиру, Китаю, Ірландії. Але у ФФУ вирішили, що краще зіграти восени.

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко дуже коротко пояснив причину такого рішення.

"А навіщо нам збирати команду під час відпустки", - сказав він.

Нагадаємо, що чемпіонат України закінчиться в середині травня і гравці підуть у відпустку. Виходить, що збірна України провела поєдинок проти США 5-го березня, а наступний матч відбудеться аж 2-го вересня, якщо УФІ зможе знайти суперника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
титушко Показати IP 5 Квітня 2014 00:23
играть просто негде.порошенко по ходу не собирается отвечать за свои слова(Депутат Украины Петр Порошенко на Майдане 25 января пообещал, что в течение суток за свой счет восстановит брусчатку на улице Грушевского и отремонтирует стадион "Динамо" им. Валерия Лобановского в Киеве после победы оппозиции.)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus