USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Збірна України Маркевича позувала для першої фотосесії

21 Травня 2010 17:50
У п’ятницю, 21 травня, відбулося офіційне фотографування гравців і тренерів національної збірної України.

Про це пише Кореспондент.

Одягнувши форму жовтого кольору, національна команда під керівництвом тренера Мирона Маркевича, з’явилася перед об’єктивами фотографів. Знімки робили представники ексклюзивного комерційного партнера Федерації футболу України - компанія «Україна футбол Інтернешнл».

Групові та індивідуальні фотографії тренерів, гравців і персоналу головної команди країни незабаром з’являться на сайті та в офіційних виданнях ФФУ.

Після фотографування відбулося тестування гравців. Воно допоможе тренерському штабу у визначенні обсягу навантажень для футболістів під час п’ятничного спарингу проти «Нафтовика» з Охтирки. Матч розпочнеться о 18:00.

Нагадаємо, що перший офіційний матч збірної України під керівництвом Мирона Маркевича відбудеться 25 травня в Харкові проти команди Литви.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus