USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Збірна України з футболу мінімально перемогла Північну Ірландію

3 Червня 2021 23:03
Збірна України здобула першу перемогу у 2021 році. Команда Андрія Шевченка у Дніпрі перемогла Північну Ірландію у контрольному поєдинку.

Про це повідомляє 24 канал.

Україна та Північна Ірландія вшосте зустрілися на футбольному полі. Двічі українці перемагали і стільки ж разів гра завершувалася внічию (0:0). Найбільш знаковий матч між командами відбувся на Євро-2016, коли «синьо-жовті» сенсаційно програли 2:0.

На Євро-2020 Північна Ірландія точно не стане загрозою для України, адже не зіграє там. Натомість команда Андрія Шевченка вже 13 червня зіграє перший матч на Євро проти Нідерландів.

Уже на 40 секунді гри збірна України мала нагоду для голу. Яремчук пасом у штрафному знайшов Ярмоленка, який відразу пробив. М’яч пролетів повз ворота гостей.

На 9 хвилині «синьо-жовтим» вдалося організувати другу гостру атаку. Миколенко класно віддав на Зубкова, який прострілив у штрафний на Яремчука. Роман пробив у кут, але голкіпер відбив м’яч.

Буквально через хвилину Україна вже була попереду! Олександр Зубков отримав чудову верхову передачу від Караваєва й ударом головою не залишив шансів Пікок-Фарреллу. Це дебютний гол для Олександра за збірну України.

На 22 хвилині Бущан увімкнув режим Едерсона та розкішним пасом відсік весь захист гостей. Зубков з Яремчуком вибігли два в один, але Роман не переграв голкіпера. Втім, арбітр не зарахував би потенційний гол через офсайд у Зубкова.

Через 9 хвилин Ярмоленко знову зіграв у стінку з Яремчуком і завдав фірмового обвідного удару з-за меж штрафного. Зовсім трішки не вистачило Ярмоленку, щоб влучити у площину воріт.

Нестримна збірна України буквально кайфувала від футболу. «Синьо-жовті» грали красиво та динамічно, внаслідок чого моменти біля воріт Пікок-Фаррелла виростали, мов гриби після дощу.

Одну з красивих комбінацій розпочав Маліновський, який віддав на Зубкова. Той відразу віддав у штрафний на Миколенка. Віталій прострілив у штрафний і м’яч транзитом від Яремчука опинився у Ярмоленка. Удар Андрія заблокували.

Північна Ірландія перший момент мала аж на 36 хвилині. Макнейр навісив зі штрафного на Брауна. Той виграв верхову дуель у штрафному українців та пробив головою. На шляху м’яча став Бущан, який здійснив сейв.

У компенсований до першого тайму час збірна України використала заготовку. Маліновський з кутового навісив на Сидорчука і той пробив з-за меж штрафного. На жаль, забити гол Сидорчуку не вдалося й команди пішли відпочивати, а фанати на «Дніпро Арені» нарешті видихнули.

Після перерви наші футболісти дещо заспокоїлися і моментів біля воріт гостей помітно поменшало. Та це не завадило Ярмоленку на 61 хвилині заробити штрафний з надзвичайно небезпечної позиції. Маестро Маліновський пробив над поперечиною.

На 72 хвилині на полі з’явився Судаков і відразу створив загрозу біля воріт північноірландців. Гравець отримав передачу від Марлоса та пасом у штрафному знайшов Ярмоленка. Удар Андрія відбив голкіпер, після чого Судаков пробив у сітку воріт.

На 87 хвилині ставити крапку в матчі мав Ярмоленко. Матвієнко прорвався до штрафного гостей та віддав пас на Марлоса. Хавбек дотепно пропустив і вивів Ярмоленка віч-на-віч з голкіпером. Та переграти воротаря Андрій не зміг: удар заблокували. Заштовхати м’яч у ворота намагався Бєсєдін, але арбітр завчасно зафіксував офсайд. Втім, Пікок-Фаррелл встиг вибити м’яч.

На останній основній хвилині Бєсєдін нарешті забив другий гол у грі. Але не встиг Артем відсвяткувати взяття воріт, як арбітр скасував гол через офсайд.

Наступний матч Україна проведе 7 червня проти Кіпру. Після цього «синьо-жовті» 13 червня стартують на Євро-2020.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus