USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Збірна України з футболу уникла найсуворішого покарання

30 Жовтня 2009 17:12

Санкції проти України за «фаєри», кинуті горе-фанатами під час матчу відбіркового етапу ЧС-2010 з Англією у Дніпропетровську, будуть визначені вже після матчів плей-офф із греками. Про це 30 жовтня повідомляють «Волинські новини».
ФІФА, котра цими днями мала розглянути скаргу англійської футбольної асоціації на викинуті на поле «фаєри» у грі з Україною 10 жовтня у Дніпропетровську, перенесла це питання на 28 листопада, заявив віце-президент Федерації футболу України Володимир Лашкул.
Таким чином, санкції щодо української сторони будуть застосовані вже після матчів плей-офф із Грецією, котрі, нагадаємо, відбудуться 14 та 18 листопада. Виходить, потенційно найсуворішого в цій ситуації покарання - проведення домашнього поєдинку з еллінами без глядачів - пощастило уникнути.
Раніше серед інших можливих санкцій, поряд із проведенням домашнього матчу збірної при порожніх трибунах, називали великий штраф та дискваліфікацію дніпропетровського стадіону, нагадує Спорт.Обоз.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus