USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Здобутки волинських метальників на Чемпіонаті: 2 «срібла» і «бронза»

4 Серпня 2015 11:11
Волинські «метальники» повертаються додому з медалями. Про це інформує Волиньinfo.

Троє волинських любителів «королеви спорту» повертаються до Луцька не з пустими руками. Наші легкоатлети зуміли завоювати медалі на командному чемпіонаті України, що відбувався з 30 липня по 1 серпня у Кіровограді.

Традиційно потужно виступили наші спортсмени-чоловіки у секторах для метання. Срібло у метанні диска з результатом 59, 35 м завоював учень Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності Роман Рижий. Ще одну срібну медаль завоював молодий, але вже знаний і титулований Максим Богдан. Учень обласної ШВСМ став другим у секторі для метання списа, метнувши снаряд на позначку 78,10 см.

Доєдналася до успіху чоловіків і представниця прекрасної половини людства – Юлія Саган. Легкоатлетка стала третьою у секторі для штовхання ядра з результатом 15, 04 м.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus