USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Жіноча баскетбольна збірна «вилетіла» з Євробаскету

17 Червня 2013 16:40
Жіноча збірна України з баскетболу програла Чорногорії з рахунком 60: 72 і таким чином припинила боротьбу на «Євробаскет-2013». Матч відбувся 17-ого червня.
Повідомляє офіційний сайт федерації баскетболу України.

Українкам для продовження боротьби на чемпіонаті Європи,необхідно було перемагати збірну Чорногорії. Утім попри вдалу першу чверть, наступні наші дівчата програли. Таким чином це третя поразка на турнірі. Попередні два поєдинки проти Туреччини і Словаччини баскетболістки з України теж програли.

Нагадаємо, що у складі національної збірної була і волинянка Олександра Хоменчук, утім на майданчику вона з’явилася лише в першій грі проти турчанок, де здобула 4 очки і зробила 5 вдалих підбирань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus