USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Зоря» — «Волинь»: розвідка ВН. ФОТО

26 Вересня 2013 16:55
28 вересня луганська «Зоря», у рамках 11 туру, в рідних стінах, прийме луцьку «Волинь». Початок матчу о 16 годині.

П’ять голів від «Зорі» для «Металіста» і «Дніпра»
Саме «Зоря» та «Волинь» розпочнуть найпершими 11 тур чемпіонату України. До матчу обидві команди підходять в ролі невдах розіграшу національного Кубку. Але якщо Луцьк програв міцній «Ворсклі», то «Зоря» поступилася першоліговому «Авангарду» зі Краматорська. Пропустивши від краматорців на перших хвилинах гри гол, луганці в другому таймі з пенальті рахунок зрівняли (Любеновіч). В овертаймі «Авангард» ще двічі нокаутував суперника.

Хоча в нашій державі трапляються випадки, коли команди УПЛ «зливають» Кубок, аби зосередити всі сили на чемпіонаті, поєдинок в Краматорську видався доволі напруженим.

Загалом, на старті першості «Зоря» склала досить пристойне враження. Саме підопічні Юрія Вернидуба завдали поки що єдиної поразки «Дніпру», відвантаживши у ворота Дениса Бойка аж три голи! Після цього була результативна нічия з «Металістом». Далі «зоряні» не зуміли у Львові здолати кризові «Карпати», а вдома програли «Ворсклі». Однак тут варто врахувати вилучення двох центрбеків: Шуніча і Вернидуба.

Цікаво, якщо луганці пропускають в першому таймі, то матч уже не виграють. Виняток — гра з «Дніпром».
Наразі обоє супротивників мають по дванадцять «залікових» балів. В разі перемоги «хрестоносців», Луганськ опиниться позаду Луцька.

Два м’ячі для «Волині» в кінці матчу
Минулого року «Волинь» ведучи в Луцьку 2:0 (Пилипчук, Рамон), примудрилася наприкінці протистояння отримати дві «банки» (Ідахор, Грицай). У грі-відповіді луганці здолали опонента — 3:1 (Даніло -2, БоліСавіч).
В попередньому сезоні «Зоря» впевнено поступилася лідерам вітчизняного футболу: «Шахтарю» (0:3, 0:3), «Динамо» (0:5, 0:1) і «Металісту» (1:3, 0:2). Зате «біло-чорні» взяли чотири очки з дніпропетровцями (3:0, 1:1).

Найрезультативніший в «Зорі» — новачок збірної
На перший погляд, у складі «Зорі» немає гучних імен. Точніше кажучи вони були не такі відомі рік тому. За цей час до гравця національної збірної виріс півзахисник Дмитро Хомченовський, який встиг забити чотири м’ячі у чемпіонаті. Є в обоймі супериника лучан технічний африканець Болі. Не перший день у команді перебувають досвідчені Грицай, Каменюка, Галюза, Ярмаш, Постранський, Ліпартія. Можливо хтось звинуватить автора цих рядків у непатриотизмі до рідної «Волині, але ризикнув би в п’ятницю поставити саме на луганців.

За грою слідкуватиме «професор»
Суддею на гру призначено Дмитра Кутакова (Київська область). Одним з лайнсменів буде Наталія Рачинська. Пам’ятається, як після одного з матчів «Волині» Кварцяний промовив: «Ви лишень подивіться як відпрацювала Рачинська — професор!». Але згодом той-таки ВВК взяв та й розкритикував пані Наталію. Не виключено, що гра буде жорсткою з вилученням і пенальті, тому цілком ймовірно, що тренер лучан після матчу згадає різким словом арбітрів.

Кому довірить місце в одинадцятці Кварцяний?
Спрогнозувати склад «Волині» на матч в Луганську, напевно, найважче з-поміж решти попередніх турів. Цілком можливо в старті з’явиться Матей Флорентін. Здається, що ніби молодий румун був і непомітний в грі проти «Ворскли», але саме він розігнав гольову атаку. Має шанси вдруге у футболці «Волині» вийти на газон Ерік Матуку. Також цікаво, як поставить Віталій Володимирович гру в нападі: з одним чи двома повноцінними форвардами. Пропускають поєдинок Ігор Скоба і Шумахер. У «Зорі», своєю чергою, ми точно в п’ятницю не побачимо Павла Худзіка.


Орієнтовний склад на матч:

Неділько — Шиш, Масло, Шиков, Сімінін — Гошкодеря, Шершун — Рамон, Бабатунде, Бікфалві (Матей) — Козьбан (Мемешев)


Пригадаймо результати «Зорі» в попередніх матчах:

1 тур

««Таврія» — Зоря» — 0:2 (Хомченовський, 28, 90+3)

2 тур
«Зоря» — «Металург» З — 0:0

3 тур
«Дніпро» — «Зоря» — 1:3 (Матеус, 37 — Чеберячко, 4 (аг), Чайковський, 56, Даніло, 78)

4 тур
«Зоря» — «Металіст» — 2:2 (Каменюка, 13,18 — Бланко, 36, Кристальдо, 69)

5 тур
«Карпати» — «Зоря» — 0:0

6 тур
«Зоря» — «Ворскла» — 1:2 (Болі, 15 — Міщенко, 12,48) Вилучення: Вернидуб («З», 32, 2 ЖК), Шуніч (53, пряма червона)

7 тур
«Металург» Д — «Зоря» — 2:0 (Даніель, 5, Чечер, 47)

8 тур
«Зоря» — «Арсенал» — 4:0 (Хомченовський, 38, 89, Болі, 41, Даніло, 53 (п)). Нереалізований пенальті: Шацьких («А», 63)

9 тур
«Іллічівець» — «Зоря» — 1:0 (Майкон, 7). Вилученя: Бутко («І», 85)

10 тур
«Чорноморець» — «Зоря» — 3:1 (Джедже, 8, 55, Рієра, 26 — Болі, 67)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus