USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Dzidzio зібрав аншлаг у Луцьку

9 Червня 2017 19:50
Два концерти в один день й повний аншлаг – так лучани зустріли Dzidzio в Луцьку. Шанувальники просто засипали подарунками улюбленого музиканта, який, своєю чергою, теж поділився іменними футболками та листівками з автографами.

Концерти відбулися 9 червня у Волинському обласному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

На початку виступу Dzidzio засипав шанувальників зі сцени листівками з автографом та під час виконання пісень кидав у зал іменні футболки.

Навзаєм діти дарували йому квіти та солодощі.

Під час концерту музиканти згадали й про загиблого Андрія Кузьменка, аби віддати йому шану на телефонах засвітили ліхтарики, створивши «зоряне небо».

Також Dzidzio звернувся до маленьких шанувальників та взяв із них обітницю добре вчитися, щоб мати професію, а не їздити в Польщу на заробітки.

Наприкінці виступу діток запросили на сцену, аби разом потанцювати. Фронтмен гурту пообіцяв, що наступного разу приїде влітку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
Моцарт Показати IP 9 Червня 2017 19:54
Це вся "культура" і "мистецтво" що в нас є і аншлаги збирає? Сумно... :(
Вчитель Показати IP 9 Червня 2017 20:34
Посміховисько а не мистецтво. Отак судять про культуру українця. Ганьба. А ви придурки тіштеся ще і дітей туди сунуть.
Анонім до Вчитель Показати IP 12 Червня 2017 11:29
Так писали в свої часи про всіх геніальних людей. Просто дорослі сиромудрі люди не розуміють, бо черстві, а дітей не надуриш, бо вони тонко відчувають мегапозити Дзідзя!
Кіндрат Панасович Показати IP 9 Червня 2017 21:39
як його взагалі можна слухати і вести туди дітей!?
Анонім Показати IP 9 Червня 2017 22:17
Дожились! Слухаєм ідіотську музику і ще й дітей привчаємо що це добре! А ніхто не пробував в інтернеті пошукати якусь якісну музику, а не ту що втюхують на радіо і телелебаченні? Класику, рок, джаз, реггі в кінці кінців маловідомих українськіх виконавців які із-за оцього мотлоху непопулярні, бо культура людей не цікавить продюсерів і в першу чергу владу яка достатньо не фінансує некомерційну музику. Напевно їм так вигідно? Невігласами і обмеженими людьми керувати легше?
Петро до Анонім Показати IP 12 Червня 2017 11:21
Подивіться де ви живете, на мою думку це ідіотські умови і ви самі це розумієте, бо у вас на нормальні умови немає грошей, смаку, натхнення! Тому і Дзідзьо такий самий, як і ваші умови, але як мінімум він вже щось зробив і з кожним роком результат все більший і більший! Його рецепт успіху в простоті, це треба визнати!!!! Він молодець!!!
Андрій Показати IP 10 Червня 2017 00:37
Соромно за Луцьк, але маємо, що маємо. Доки Дзідзьо збиратиме по два аншлаги, доти маршрутчики хамитимуть пасажирам і всілякі такі речі. Воно, якби, одне з другим не пов’язане, але показує в загальному розвиток суспільства. Це як лакмусовий папірець свого роду, який показує наш теперішній рівень культури і розвитку. Біда, одним словом.
Андрій Показати IP 10 Червня 2017 00:47
За дітей просто мовчу, бо то взагалі...
ОКСАНА Показати IP 10 Червня 2017 01:26
Ніколи не любила зверхніх людей. Є така приказка:" Хто високо літає, той боляче падає". Моій дочці чотири роки, прочекали цілу годину, щоб подарувати букет Дзідзьо, його працівники дуже не порядно себе поводили біля сцени, сварили дітей, які хотіли пройти, відштовхували, нам сказали ще п'ять пісень і тоді пропустимо, негарно так себе поводити з людьми, які щиро люблять співака(переважно це діти). Сам Дзідзьо більшості забороняв фотографуватись, мовляв "потім", а потім втік, у дітей плач та істерика. Це вже не той артист що був. Кузьма, якого він згадував, був найпопулярніший, завжди щирий та людяний, ніколи не дозволяв собі подібних речей.
Анонім до ОКСАНА Показати IP 10 Червня 2017 08:54
А нема чого дитину за собою пхати. Чи там якась дитяча вистава? Чи дитина 4 роки про концерт сама взнала? А ще в нього пісні "дуже дитячі" тіпа "без ліфчика мала" і т.д. Ще дайте дитині кліпи без цензури подивитись, це з ж кльово.:))
продюсер до ОКСАНА Показати IP 10 Червня 2017 08:56
А що ж Ви хотіли від весільного лабуха в якого ЧСВ підлетіло вище хмар?? Правильно тут пишуть коментатори про лакмусовий папірець, який показує рівень розвитку суспільства. Не водіть дітей на такого роду заходи - не ламайте їм психіку. Хай як його не люблять - чіпси та іншу хімію діти також дуже люблять, але це не привід труїти них цим непотребом. Так само і тут - тільки в майбутньому наслідки будуть набагато гіршими. Поки всі оці дзідзі будуть вважатися мистецтвом і культурою, доти наше суспільство буде барахкатись в болоті, бо розвиток якраз таки починається з того, що в голові, а не в гаманці. Економіка це похідна від духовності, хто б що не казав.
Лох Показати IP 10 Червня 2017 09:09
Якщо Ви - батько, то зрозумієте. Я працюю дуже багато. Побути повноцінно в колі сім'ї вдається дуже рідко. навіть час, проведений в сім'ї, також присвячений якійсь роботі. Тут нагода - піти всією сім'єю просто розвіятись, переключитись. Вирішив своіх побалувати - взяв місця в партері. Чотири квитки - 2000 грн. Заїшов в зал - і офігів: ІНКУБАТОР. Все піщить, кричить, шумить. Не думав я , що на такого плану "митця" ходять діти... Ну добре - діти це радість. Розпочався "концерт" (при совітах в артистів було поняття "чос" - чесати гроші, оце нагадало мені "чосові" концерти). Вся дітвора ломанулась до сцени. Чесно - стало ніяково згадався на рівні підсвідомості "армагедон" в кінотеатрі в львівській обл кілька років тому - до давки було всього нічого. Потім до кишащого моря дітвори приєдналися їх батьки. В результаті перед очима - ліс рук' голів, спин і плакатів але не сцена. Особливо запам'яталася одна мамаша - в проході стояв візок з особливою дівчинкою (напевно теж думала побачити концерт, ане юрбу навколо себе). Так от ця мамаша стала за візком, вдаючи з себе доглядальницю дівчикнки-візочниці. Дочка каже "та тьотя стоїть і я пів сцени не бачу" я, телепень, кажу " вона інваліду допомогає. Дочка погодилась, але настрій пропав. Після концерту та аферистка виловила з юрби свого дитьониша і пішла, як ні вчому не було. Гарна позиція - купити квиток на "гальорку", а зайняти партер. Явже мовчу, скільки разів за свої тисячі ми вставали/сідали - бо діти по ряду туди-сюди. Настрій спорчений. Пішли після "концерту" на морозиво. Оце передайте знайомим в інші міста на концертах діти і квитки беріть на балкон
Анонім Показати IP 10 Червня 2017 09:47
Ти дійсно ЛОХ! Побалувати і побути з сім'єю-це сходити на Дзідзя? А десь на природу пробував? В якесь інше місто з'їздити за ті самі 2000 і побути з сім'єю, а не слухати 2 години цей "шедевр"...
Лох до Анонім Показати IP 10 Червня 2017 18:16
Твоєї думки ніхто не питав
Лох до Анонім Показати IP 10 Червня 2017 19:09
Думав "забити" на тебе і на твій коментар, але подумав і вирішив. Раз ти так думаєш, раз лучани себе поводять як бидло - то ось що я тобі скажу : я - власник невеликої, але успішної фірми. Дуже часто (до 10-15) раз на місяць до нас звертаються люди з проханням допомогти. Не відмовляли нікому. Допомогали рівно на стільки, наскільки могли. Жертвували і часом родин, і їх грошима - ми собі заробимо, а в людини - біда. То після вчорашнього шоу і твоєї думки - х*р хто від нас що отримає. Буду, як всі нормальні люди думати лише за себе
Анонім до Лох Показати IP 10 Червня 2017 21:53
В чомусь з тобою згідний, на рахунок пожертви-це діло благородне, безкорисне і за покликом серця, навіть якщо це бидло, але я так не писав. Я про загальний низькій рівень культури, те що ти і побачив на "концерті" і що треба було довести. Без образ. На початку репліки написав дурне. Вибач!
Лох до Анонім Показати IP 11 Червня 2017 07:43
Дякую, вибачаю
Музикант Показати IP 10 Червня 2017 10:34
А от образ він вкрав в Jamiroquai.Хто слухає нормальну музику-мене зрозуміє. Своя фантазія відсутня
світлана Показати IP 10 Червня 2017 10:43
Я отримала від концерту величезний позитив. Такий результат багато вартує .Співак був людяний і толерантний. Його творіння сприймають діти - це показник якості. Дітям довіряйте.
Педагог до світлана Показати IP 10 Червня 2017 14:45
Думаю дітям для повноти картини треба також показати відеокліпи цього напрочуд "талановитого" гурту - впевнений, що радості не буде меж)) Це ж яка висота польоту, який глибинний сенс закладений в тексти, а цього зараз так не вистачає нашим дітям. Що та школа та садочок - архаїчний пережиток, не більше. Хіба в цих закладах навчать, щоб 30 дівчат били одну, а парубки знімали це на телефон і викладали в мережу?? Ніколи. Тому побільше б таких концертів, щоб в кожну школу замість "утрєнніків". Також можна закордонних моральних авторитетів запрошувати, типу Мерлін Менсона, для закріплення знань, так би мовити. Але коли Ви побачите свою дитину в ютубі, яку гамселять чи яка гамселить, або чадо в 14 років принесуть по під руки додому після якогось ДН, то обов'язково згадайте свій коментар, про показник якості.
Клас Показати IP 10 Червня 2017 10:57
Пісєц якийсь , ті хто писав про класичну музику ви її хоть самі слухаєте . Уявляю їдете в машині і моцарта слухаєте . Неподобається навіщо наконцерт ішли. Ми з дочкою класно провели час, і нешкодуємо що зходили!!!
Анонім до Клас Показати IP 10 Червня 2017 13:00
Поняття концерт і машина абсолютно різні. І якщо ви не слухаєте класику в машині то не думайте що цього не роблять інші, це просто говорить про ваш рівень культури, тому ви і отрумуєте задоволення від волання примітивних пісеньок.
Олекса до Клас Показати IP 10 Червня 2017 13:23
А що так страшно і незрозуміло слухати Моцарта за кермом? Обовязково шансон чи михайлова?В тім -кожному своє. Хтось любить бурачанку а хтось -камю.
Алина Показати IP 10 Червня 2017 13:49
Все було круто, класно. Гурт виступив суперово, і мегапопулярно. І в мене є футболка авторська з Дзідзьо, ураа. Але після концерта якийсь мужи нас штовхав і кричав і не давав сфоткатися зДзідзьо, Юліком і Лямуром, ми аж плакали. От неподобство.
????? Показати IP 13 Червня 2017 14:25
Де ви, інтелектуали, толерантні, виховані, високоморальні люди, коли в магазині бабці потрібно пару гривень докласти до буханки хліба, коли вагітній жінці потрібно звільнити місце в маршрутці, коли потрібно допомогти мамі з візочком, інваліда пропустити без черги.... Моцарта слухаєте? Не судіть - і судимі не будете. В хочете щось змінити і нашому суспільстві і Луцьку зокрема - почніть із себе. P. S. На дзідзьо не ходжу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus