USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Lutsk Fashion Weekend: у Луцьку відкрили масштабне модне дійство

10 Червня 2016 17:19
Грандіозна подія у світі моди під гаслом «Українська мода доступна кожному!» стартувала у Луцьку.

Відкриття Lutsk Fashion Weekend відбулося 10 червня у Арт Галереї центрального універмагу Луцька.

Створити свято, що триватиме 10-12 червня, допоміг Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», надавши приміщення Арт Галереї.

Ведуча заходу Світлана Рижук зауважила, що Луцьк нарешті доєднується до модного мейнстріму. Вона запитала представників модних брендів, що представлені у рамках Lutsk Fashion Weekend, про підготовку до заходу та складнощі, з якими вони зіштовхнулися.
Так, представниця бренду «MaNO’» Юлія зізналася, що це – перша колекція луцького бренду, що був створений для української молоді, активних жінок, які цінують власний стиль та свободу рухів.

Представниця торговельної марки «VIDEI» Ольга розповіла, що вперше бере участь у таких показах, представляючи одяг для молоді, практично повністю шитий вручну.

Власниця бренду «Angelobianco» Олена повідомила, що бренд виготовляє вечірні та весільні сукні, тож продукція буде цікавою для усіх наречених та випускниць. Над колекцією працюють протягом цілого року, тож цього разу презентують колекцію, яка була створена ще взимку. Олена зазначила, що цьогоріч в моді колір пудри, а мереживо та вишивка представлених робіт створені лише вручну.

Власниця бренду «Marianna Kushnir Accessories» Мар’яна займається створенням аксесуарів власноруч, тож вкладає у них душу.

Представниця бренду «kitti_one_» Катерина розповіла, що бренд створений восени минулого року для дівчат та жінок, які хотіли б розкрити свою привабливість та стати більш жіночними.

Представниця бренду «KUMA» Алла розповіла, що бренд перебуває на ринку вже впродовж 8 років, за цей час вийшовши за межі області. Невелика команда професіоналів трудиться над тим, щоб кожна річ була індивідуальною, продуманою до дрібниць.

Представниця бренду «Edelvika» Євгенія розповіла, що над створенням колекції працювали 3 дизайнерів та 4 художників з вишивки. Бренд існує на ринку з 1994 року та орієнтується на масове виробництво. Від моменту задумки колекції до часу її потрапляння у продаж минає орієнтовно півроку.
Дизайнер зі Львова Марта Вахольц зазначила, що приємно вражена Луцьком, який відвідує вперше. Свою колекцію вона представляла у Львові та у Лодзі (Польща).
Спеціальний гість заходу, фешн-блогер та мистецтвознавець з Києва Мирослав Мельник також зізнався, що приємно здивований красою лучан та міста. Надавши лучанам такий кредит довіри, він сподівається повернутися з приємними враженнями. Він наголосив, що Україна суттєво змінилася – українці полюбили себе та усе своє, і мають грандіозний шанс досягти нових результатів у світі моди. З його слів, світ моди дуже змінився і Європа давно не є центром світу моди – всі орієнтуються на Китай, Індію та Бразилію, а продаватися в Об’єднаних Арабських Еміратах вважається більшим успіхом, ніж потрапити в Париж. Отже, не варто порівнювати чи прагнути комусь диктувати моду – світ надто демократичний і Україна має шанс любити себе і не порівнювати ні з ким. Він рекомендував українській моді зосередитися на душевному та приватному. На його думку, майбутнє за приватними ательє, місцевим бізнесом, одягом з індивідуальними примірками, адже цього якраз бракує у світі.
Ведуча дійства поцікавилася в присутніх, чи змінилася українська мода порівняно з періодом до Революції Гідності. На думку представників брендів, представлених у рамках Lutsk Fashion Weekend, те, що відбувається у суспільстві, відображується у моді сьогодення. Так, у колекціях починає переважати простота, вільні силуети, що може свідчити про потребу захищеності. У колекціях відомих дизайнерів можна прослідкувати простіші тканини, менш виражені силуети, не надто яскраві кольори, пастельні відтінки. Окрім цього, протягом останніх декількох років люди почали надавати перевагу натуральним матеріалам, етнічним деталям.

Першим показом у рамах Lutsk Fashion Weekend став показ спортивного орендованого одягу Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» торговельної марки «Northfinder» - це одяг для фітнесу, бігу, їзди на велосипеді, поході у гори, сноуборду тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
жесть, как она есть Показати IP 11 Червня 2016 02:22
особенно мукла дизайнер на фоне наших мощных и "модных" дам. они просто рыдают от столь обширного материала
лучанка Показати IP 11 Червня 2016 08:40
а чому тільки спортивну моду представили ВН? це не було найважливішим на модних показах. Такі цікаві колекції були
лучанин Показати IP 11 Червня 2016 16:10
хочу до Марти на примірку))
Катя Показати IP 13 Червня 2016 17:51
Захід відбувся на найвищому рівні! Такого у Луцьку ще не було!... Відвідала усі три дні. Отримала масу позитиву та нових вражень!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus