USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Гроші та одяг за 24 години: луцькі пікапери «виживали» у Рівному

4 Серпня 2014 22:25
Знайти кошти на пристойний одяг, їжу та розваги. Інструмент – жіноча стать та впевненість у власних силах. Саме з такою «програмою максимум» вирушили у Рівне двоє лучан. Зі слів учасників, все це робилось для того, аби на власному прикладі показати – розкутість та впевненість у своїх силах дозволяє відкрити нові горизонти та можливості, а також підвищити свою значимість для жіночої статі.

Учасники дійства, окрім того, організовують тренінги для всіх охочих, під час яких вчать молодих людей так званого «пікапу». Загалом, пікапом називають сукупність технік, які спрямовані на «швидше» знайомство з дівчиною для того, щоб спокусити її.

Вперше термін використав росіянин Сергій Огурцов, який створив у жовтні 1995 року ехо-конференцію в комп'ютерній мережі фідонет, присвячену обговоренню питань «знайомства з протилежною статтю і розвитку відносин». Конференція швидко завоювала широку популярність, стала доступна і з мережі Інтернет, а тому термін «пікап» в цьому контексті став зрозумілий для широкого загалу. Спочатку пікапу давалося визначення "комплекс заходів і дій, призначений для ефективного залучення об'єкта протилежної статі".

ЯК ЦЕ БУЛО

Саме сукупність таких технік та методик, разом з впевненістю у власних силах та здоровим гумором і стали головною «зброєю» лучан у боротьбі за прихильність представниць слабкої статі.

Як розповів один з учасників дійства Олександр, на реалізацію задуму у них було рівно 24 години. Прибувши на автовокзал в одязі типових хлопців з провінції, вони почали шукати кошти та одяг.
Загалом, розповідають, знайомлячись з дівчатами, юнакам вдалось здобути їжу, парфуми, більш-менш пристойний одяг тощо. Проте, не лише жінки стали головним інструментом здобутку матеріальних ресурсів.

Олександр зазначає, що деколи доводилось влаштовувати цілі «спектаклі» для того, щоб отримати бажане. Благо, почуття гумору учасників тренінгу та місцевих жителів дозволило адекватно реагувати на такі витівки.

«Приходили в банк і там влаштовували міні-скандали. Мовляв, чому хлопцям з села не хочуть дати кредит. Грали на гроші з дідусями в шахи, і таке було. «Лото-Центр» ще не скоро забуде, як ми веселили всіх там, захотівши виграти мільйон. А коли кошти закінчувались, доводилось жартами та сміхом просити гроші в пересічних громадян», - пригадує Олександр.

Хлопець зауважує, що дії, на перший погляд хаотичні, насправді були чітко сплановані заздалегідь. Юнаки використовували певні методи та вправи для того, щоб досягти головної цілі тренінгу – навчитись бути розкутим та вільним у спілкуванні. При собі вони мали портативну відеокамеру, а тому дещо з того, що відбувалось навколо, фільмували на неї.
Зрештою, здобувши необхідні речі, хлопці вирушили спочатку в караоке-залу, а згодом – в диско-клуб. Коштів, отриманих протягом дня, їм вистачило для того, щоб привести в порядок свій зовнішній вигляд, відпочити та придбати квитки додому.

«Коли з’являєшся в багатолюдному місці, виникає певний «зажим», який називається боязню суспільства. І тоді ти стаєш перед вибором: рухатись далі, чи плюнути на все і розвернутись. Цей переломний момент і дає найбільше емоцій. Такі тренінги розвивають людину вцілому. Дуже «прокачуються» навики комунікації, життєрадісності, розкутості, харизматичності, а найголовніше - впевненості в собі, в своїх силах, своїх можливостях. Ну і, звісно, вдосконалюються навики успіху у стосунках з протилежною статтю», - резюмують хлопці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
152 Показати IP 4 Серпня 2014 22:30
безтолкові.....
Міхельсон Показати IP 4 Серпня 2014 22:43
ну давайте поплачте - нема кому воювати, їз би на схід, хунта, хунта, хунта. Вперед лийте свої помиї з брудних клавіатур!!!
Луцький перехожий Показати IP 4 Серпня 2014 22:46
А про що стаття? Бо щось не зрозумів. Чи я один такий. І невже не можна пісню без триповерхових матюків?
Олександр Показати IP 4 Серпня 2014 23:22
коментар було видалено
Патріот до Олександр Показати IP 4 Серпня 2014 23:34
коментар було видалено
Андрій Показати IP 4 Серпня 2014 23:46
Мдя, рівень ВН зашкалює, чекаємо наступник новин під пісні Шнурова, там репертуар великий, до любої новини можна приліпити.
Читач до Андрій Показати IP 5 Серпня 2014 09:30
Ще й виділили жирним шрифтом. настільки важлива новина?!
Радейник до Читач Показати IP 5 Серпня 2014 10:35
Яке тобі діло? Що хочуть, те й пишуть! Їхній сайт. Захочуть - сраки голі вивісять і це буде їхнє законне право. А ти вибирай - читати чи ні, це вже твої проблеми.
цикаво Показати IP 5 Серпня 2014 00:01
Романюк не мєр а г**но не може подати гарячої води у місті = геть на х*й такого мєра . взагалі ЧМО...
віра Показати IP 5 Серпня 2014 06:18
коментар було видалено
ха-ха Показати IP 5 Серпня 2014 09:13
Навчають хлопців, як найшвидше стати альфонсом. Їх і так забагато. Чоловіки вже зовсім втратили свою мужність, гідність і совість. Фу!
СВО до ха-ха Показати IP 5 Серпня 2014 10:52
а тепер у чоловіків роботи нема, совісті нема... а жити за щось треба... ось і вирішують використовувати свій статевий орган (який ще працює і не факт, що добре) як спосіб заробляння грошей. фу-фу
У ТЕМІ Показати IP 5 Серпня 2014 10:24
І ця новина заслуговує на увагу? Хлопці, у яких немає нічого, окрім бажання жити за рахунок жінок. Гидко читати, аж хочеться плюнути. Непотріб
Дмитро Показати IP 5 Серпня 2014 10:28
Толкові гої виростуть
Читачка Показати IP 5 Серпня 2014 10:50
Про таких чоловіків треба писати: що таке чудо є. Цікаво, а чим вони приваблюють жінок, що жінки їх утримують? Інтелектом, увагою, сексом? Те, що раніше вважалося проявом чоловічого кретинізму і наглості - тепер спосіб вижити для деяких осіб чоловічої статі. Навіть таких осіб і не хочеться мужчинами називати. Бо якщо у цієї особини щось матиляється між ногами - це не дає їй право називатися МУЖЧИНОЮ. Якщо жінка утримує альфонса (вона платить, а він відробляє у ліжку) - вона реально дура!
Богдан Показати IP 5 Серпня 2014 10:58
Я так поняв шо вони просто взяли кредит в банку))) Ну пацани, ну круто)))
А? до Богдан Показати IP 5 Серпня 2014 11:09
шо ти мелеш, який кредит? чи ти один з таких?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus