USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Діджеї, моделі і TARABAROVA: у «Noble Boutique Hotel» відкрили літню терасу

13 Травня 2018 11:35
Діджейські сети, модні покази та виступ відомої української співачки Світлани Тарабарової – саме так відбулося відкриття літньої тераси ресторану «Meat& Green» у луцькому преміум-готелі «Noble Boutique Hotel» 12 травня.

Зокрема, літню терасу спорудили, аби відвідувачі ресторану та гості готелю могли добре провести час на свіжому повітрі. Сама тераса передбачає просте лаконічне меню, яке включатиме три види свіжих устриць, а також коктейлі на основі ігристого вина. Однією з переваг буде те, що ця зона працюватиме до 2.00, адже не всі заклади в Луцьку працюють до цього часу і о 24.00 відвідувачі змушені йти додому.

На відкриття нової відпочинкової зони завітало чимало відомих лучан, серед яких ведуча Наталка Войтович, власниця модельного агентства «Grace Model House» Анна Тріль, директор БК «Інвестор» Андрій Розумовський та інші.
Впродовж вечора гостей розважали діджеї та джазовий гурт «Carlos Bandos». Окрім того, відвідувачі могли побачити модний показ колекцій. Також під час заходу розігрували різноманітні призи.
А насамкінець на сцену вийшла відома українська співачка Світлана Тарабарова, яка своєю позитивною енергетикою закохала у себе гостей вечора. До слова, перед виступом співачка сфотографувалася з усіма охочими.
У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини директор по розвитку компанії «Cartel», яка управляє «Noble Boutique Hotel» та рестораном «Meat & Green», Валерій Поляков розповів, що 12 травня відкривають літню терасу, а сам ресторан «Meat & Green» відкрився місяць тому. У ньому повністю оновили меню, тобто це новий ресторан, а не, як було раніше, ресторан при готелі, що не мав свого обличчя та чіткої концепції.
«На сьогоднішній день ми керуємо 37 ресторанами, зокрема у Буковелі, в Одесі, а тепер і в Луцьку. Цьому ресторану ми зробили своє лице та оригінальне меню, яке, на нашу думку, має зацікавити жителів міста та його гостей. Ідея «Meat & Green» говорить сама за себе: ми вирішили поєднати сучасну культуру м’яса, яка насправді є вічним трендом, зокрема у кухні використовується м’ясо з різних регіонів – від Китаю до Америки. Найголовніший критерій його відбору – смак і доступність. Враховуючи те, що ресторан розміщений у готелі і ми маємо гостей у номерах від стандарту до люксу, є широкий вибір гами стейків – від альтернативних, які доступні звичайному жителю міста, адже коштують від 140 гривень, до американських, ціна яких чимала», - зазначив Валерій Поляков.

Він пояснює, що у ресторані ідею м’ясну поєднали з greenfood– це сучасний тренд, який актуальний у всьому світі, адже скрізь люди хочуть їсти здорову їжу. «Він проповідує культуру овочів у різних формах, головне, щоб вони були смачні, а не просто банально порізані на кубики та обжарені на пательні. Потрібно, щоб це були муси, запечені цілком овочі, з різними соусами тощо. Це ціла наука. Дуже багато шеф-кухарів розробляли ці страви, і ми надихалися ними по цілому світу, а ініціатором цієї ідеї є Майкл Ентоні – американський шеф. Багато ідей greenfood ми взяли на ближньому сході – в Бейруті, Тель-Авіві, де споконвік люди їли рослинну їжу, боби, кунжут та все, що до них схоже. Це дуже смачно, адже коли ми жили там тиждень, то обходилися без м’яса і навіть не помічали цього».
З його слів, у ресторані намагалися зробити усі страви доступними, адже люди зараз не хочуть пафосу та, щоб їжа коштувала, як колесо від автомобіля. Це дає шанс нашому суспільству бути більш ресторанно-орієнтованим, адже в Америці 50% людей харчуються у ресторанах, а у нас – лише 5%, тож лучанам потрібно пропонувати смачну їжу не за космічними цінами. Зокрема, каже Валерій Поляков, у ресторані є сніданки з цікавим набором страв за 89 гривень.

Щодо літньої тераси, то директор з розвитку компанії «Cartel» розповів, що двір готелю вирішили обладнати таким чином, аби люди проводили тут час. Сама тераса передбачає просте лаконічне меню, яке включатиме три види свіжих устриць, проте недорогих, адже вони бувають різні за ціною, а також коктейлі на основі ігристого вина.

«Проаналізувавши Луцьк, ми побачили, що половина ресторанів міста працює в італійському сегменті, тому ми не хотіли робити черговий ресторан з пастою та піцою, а хотіли запропонувати лучанам щось нове», - підсумував Валерій Поляков.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Луцьк Показати IP 13 Травня 2018 13:08
Європейський острів на фоні "трущоб". Луцьк-місто контрастів.
Євробидло Показати IP 14 Травня 2018 09:41
БІдоття вийшло попити лишень соку і халявного шампанського)))))
Лучанин Показати IP 14 Травня 2018 11:02
Проходив там приблизно о 21:30. Музика довбала так, що я думав, що це концерт на Театральному майдані. Повертаю на Кривий вал, а то діджеї біля Нобла. Коротше, людям, які живуть поблизу не позаздриш. Так можна робити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus