USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Noble Boutique Hotel»: у центрі Луцька з'явився преміум-готель

23 Листопада 2017 20:54
Сучасний готельно-ресторанний комплекс «Noble Boutique Hotel» з 35 номерами п’яти категорій, відкрився в центрі Луцька на вулиці Кривий Вал, 39. Заклад пропонує своїм клієнтам сервіс на будь-який смак, аби перебування гостей в закладі було максимально приємним та комфортним.

У готелі є номери на будь-який смак та цінову категорію – тут можуть поселитися як бізнесмени, які приїхали до Луцька по справах, так і туристи та сім'ї з дітьми. Також тут можуть зупинитися гості, які мають домашніх улюбленців, але з умовою, якщо тваринка буде не надто великого розміру. Окрім того, у «Noble Boutique Hotel» є можливість з комфортом розміщувати гостей з обмеженими фізичними можливостями, адже у готелі є спеціально обладнаний номер.

Гості «Noble Boutique Hotel» можуть обирати між п’ятьма категоріями номерів. Найдоступніший номер категорії «Класік» обійдеться в 1100 гривень за добу. 1400 вартуватиме номер категорії «Бізнес». Номер «Престиж» коштує 1950 гривень за добу перебування, а «Делюкс» - 3040 гривень. Ну а найпросторійший номер категорії «Люкс», площею 47 квадратних метри, обійдеться гостю у 4800 гривень.

Вхідні двері у кожен номер є протипожежними та повністю забезпечують звукоізоляцію. Кімнати готелю оформлені у спокійних тонах з акцентом на еко-тематику. Якщо гість полюбляє денний сон, то штори повністю блокують світло у спальні. У кожному номері є зручне ліжко з ортопедичним матрацом та душова кабінка з необхідною парфумерією.
Номери «Noble Boutique Hotel» оснащені системою клімат-контролю та підігрівом підлоги, тому гість може виставляти комфортну для себе температуру.

В шафі кожного номера є набір, необхідний для чистки взуття, набір халатів та сейф, на який гість може встановити свій код. Також в готелі доступна послуга прання та прасування одягу.
«Noble Boutique Hotel» позиціонує себе як еко-готель, тому гостям пропонують ставити спеціальну табличку на ліжко, якщо вони бажають замінити постіль – це зменшить використання води на прання. Для того, аби в номері з’явилося світло, гість може вставити будь-яку пластикову картку в енергозберігаючу кишеню.

У двомісному номері категорії «Бізнес» є зручне двоспальне ліжко, на якому можна відпочити після насиченого робочого дня. Для людей, які приїхали у відрядження, у номері є робоча зона. До слова, меблі у кімнатах вироблені на замовлення і мають ексклюзивний дизайн. Також гість може подивитися телевізор, на якому налаштовано багато супутникових каналів.
Розкішний номер категорії «Делюкс» розділений на спальну і робочу зони та має площу у 40 метрів квадратних. Також, за необхідності, у номері можна розмістити ще двох гостей, розклавши диван. Ванна кімната у цьому номері є дизайнерською. Адміністрація готелю запевняє, що номер ідеально підійшов би, приміром, молодятам, які святкують найщасливіший день їх спільного життя.
Конкурентною перевагою готелю є наявність номеру категорії «делюкс», який призначений для людей з інвалідністю. Для зручності у ньому зроблені ширші двері, ванна кімната обладнана поручнями, щоб гостю було зручно прийняти душ.
Варто зазначити, що кожен поверх готелю прикрашений екслюзивними дзеркалами бельгійського виробництва.
У «Noble Boutique Hotel» є конференц-зал, у якому можна проводити бізнес-зустрічі.
На 7 поверсі готелю облаштована комфортна зона відпочинку, де можуть гратися дітки, також до телевізора можна підключити ігрову приставку.
На першому поверсі готелю знаходиться ресторан, де можна обрати страви на будь-який смак. Зауважимо, що сніданки організовані за принципом «шведський стіл», де доступні чимало страв власного виробництва – риба, м’ясо, сири та найрізноманітніші закуски.

Також у ресторані є ексклюзивна карта алкогольних напоїв.
Оцінити затишність та комфорт готелю вже встигли перші відвідувачі. Приміром, киянка пані Світлана, яка поселилася в однокімнатному номері «Престиж» зі своїми подругами, розповідає, що вона шукала в інтернеті хороший затишний готель у Луцьку, і, побачивши номери на фотографіях, вона вирішила зупинитися саме тут.
Також жінка зауважила, що «Noble Boutique Hotel» не поступається рівнем київським готелям, тому вона рекомендуватиме його всім знайомим, які планують відвідати Луцьк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Класс Показати IP 24 Листопада 2017 02:41
Саме більш сподобались картини,я бачу у них листочькі дерев
Лучанка Показати IP 24 Листопада 2017 09:04
А до чого тут стоять голубі дивани? До кольорової гами номерів вони зовсім не пасують! Дизайнер перемудрив, зовсім не має смаку.
Мудрий Показати IP 24 Листопада 2017 09:11
Не завидуйте, люде. Мусово мати в Луцьку дорогий готель. На фото є наречені - мо` й хтось з читачів проведе в готелі шлюбну ніч.
Невідомий Показати IP 24 Листопада 2017 12:56
Красивий затишний готель
Батько Показати IP 24 Листопада 2017 14:51
Цікаво хто власник...?
Вася Показати IP 24 Листопада 2017 15:45
А кто управленец? Бровина сынок чтоли???
Алергік Показати IP 24 Листопада 2017 19:01
А номери з умовами для клієнтів які хворі на алергією є? Чи є гіпоалергенна постіль, чи є номери з підвищенним тиском приточної вентиляції в приміщенні, щоб повітря ззовні не потрапляло в кімнату при відкритті дверей?
Мирон до Алергік Показати IP 24 Листопада 2017 20:23
Нема! Сиди дома!
Гарно Показати IP 24 Листопада 2017 23:36
Реально Варто зазначити, що кожен поверх готелю прикрашений екслюзивними дзеркалами бельгійського виробництва.
Світлана Показати IP 25 Листопада 2017 07:18
якщо є номер для людей з інвалідністю, то як можна потрапити туди на інвалідному візку?Сходинок багато!Чи є ліфт з вулмці?
Олена до Світлана Показати IP 25 Листопада 2017 22:14
Один із входів у готель облаштований пандусом, а сам номер розташований на першому поверсі, тому потрапити туди на інвалідному візку не є проблемою
- до Світлана Показати IP 25 Листопада 2017 22:27
Один із входів у готель облаштований пандусом, а сам номер розташований на першому поверсі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus