USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Дружина Монатіка показала фото із сімейного відпочинку на островах

22 Січня 2020 21:54
Ірина Монатік поділилася із підписниками барвистими фото із відпочинку на островах. Так, різдвяно-новорічні канікули на Мальдівах дружина Дмитра Монатіка провела у колі найрідніших – свого зіркового чоловіка та двох синів, Данила та Платона.

Яскравими світлинами із подорожі подружжя Монатік ділиться у мережі Instagram.

«Нарешті ми на відпочинку!» - написала Ірина ще 2 січня.

Однак, фотографіями з вояжу в райський куточок світу продовжує ділитися й сьогодні.

«Для мене найкращий засіб для укладки волосся – морська сіль та вітер», - пише жінка, демонструючи розкішну кучеряву шевелюру.
До слова, на Мальдівах зіркова сім’я відсвяткувала й святвечір, і Різдво, і день народження одного із синів – Платона.
«З Днем Народження, наш молодшенький синочку! Ти змінив долю всієї нашої сім’ї! Діти – це найвище диво, найбільш безцінний подарунок, який назавжди змінює ваші життя. Тепер кожен день має такий сенс, таке щастя! І всі ці недоспані ночі, переживання, страхи – це така дрібниця у порівнянні з всесвітньою любов’ю та мотивацією, яку ви нам даруєте. Впевнені, ви точно будете кращими за нас, і проживете щасливе життя на цій прекрасній Планеті. Від всієї душі бажаю кожному отримати цей подарунок згори, а тобі, наш улюблений Платошо, щастя безмежного, ми завжди поруч», - привітала з днем народження молодшого сина Ірина 12 січня.
Варто зауважити, що ні Ірина, ні Дмитро ніколи не показують обличчя своїх нащадків у соціальних мережах – і батько, і мати дітей традиційно фотографують зі спини.
Також у одному зі своїх дописів з відпочинку Ірина Монатік натякнула, що була б не проти народити ще одного спадкоємця своєму чоловіку: вона сфотографувала своїх синів на фоні лелеки, який несподівано «врізався» в кадр.

«Який хороший знак, і кадр добрий вийшов», - пише Ірина.
Тим часом підписними уже встигли побажати під світлиною зірковій парі ще й донечку.

Також жінка опублікувала власні фото у купальнику, чого останніми роками собі не дозволяла.
«Ви прямо як Настя Каменских!», «Ваш алюр дуже схожий на Тіну Кунакі. Розкішне волосся та фігура соковита!» - пишуть у коментарях шанувальники.

Натомість, сам Monatik охоче ділиться фото, де співак займається снорклінгом (спостереження за підводним світом через маску, - ВН) та дайвінгом (занурення під воду).
«Дякую океану емоцій! Зовсім інший світ під водою. Космос, в невагомості і спокою якого хочеться застигнути, розглядаючи все навколо багато годин поспіль», - пише музикант, запевнивши читачів, що морська зірка, що у його руках на фото – «в цілості і збережена, залишилась на дні океану, взяв лише сфотографуватися».
Окрім позитивних й веселих допиів на тему відпочинку, Дмитро Монатік роздумує й над досить серйозними речами.

«У кожного свій шлях. Важливо бути вдячним за кожен прожитий день, за людей, які подарували нам небеса, робити все можливе, щоб зробити своє життя й людей, які нас оточують, значно кращими. А далі… Тільки там, нагорі це відомо. Всім гарного дня! Життя настільки непередбачуване, може обірватися зовсім – незаплановано і в одну мить. Як важливо навчитися цінувати кожну мить, кожен день. Бо навіть в такому раю думки порою з’їдають, і дуже засмучують. Правду кажуть, що найважче – навчитися позитивно мислити. Будемо дуже старатися!» - пише співак.
Вікторія Семенюк
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 23 Січня 2020 10:07
Добре відпочивають Монатіки.
Луцьк Показати IP 23 Січня 2020 12:26
А десь у далекій Україні йде війна ............. Дуже хочеться, щоб кожен наш захисник мав можливість так відпочивати хоча б раз на рік ................
Сераховичі до Луцьк Показати IP 23 Січня 2020 17:02
Хоч би раз в житті сподіваючись , що Боженька збереже те життя

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus