USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі студенти організовують благодійний бал

21 Квітня 2017 09:12
Уже цієї п'ятниці, 21 квітня, о 17:00 Первинна профспілкова організація студентів Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки разом з Всеукраїнським благодійним фондом «Серце до серця» проведуть благодійний бал, повідомляють організатори.

Саме у цей день усіх охочих запрошують у стіни головного корпусу СНУ ім. Лесі Українки на благодійну імпрезу «Я хочу бачити життя» з метою популяризації нового формату культурно-мистецького дозвілля серед громади міста та сприяння розвитку благодійного руху на Волині.

Історія цієї уже доброї традиції культурного відпочинку Луцька почалась у 2008 році, і успішно продовжує свою діяльність і наразі. Щороку засновники дивують все новішими ідеями, насиченими декораціями та розважальними шоу. Незмінний тансмейстер Олександр Кашевський допоможе охочим приєднатися до заходу достойно показати себе на танцполі, чарівні фотозони та фотографи залишать спогади не лише у пам'яті, але і на сторінках ЗМІ.

Розважатимуть гостей балу міми, живі скульптури та костюмовані актори у музичному супроводі духовного оркестру «Любарт» ВДУКіМ імені І.Ф.Стравінського. Як обіцяють організатори імпрези, вони усіх хочуть забезпечити не лише емоціями, але і смачною їжею.

Гості у найвишуканіших вбраннях та найкраща пара вечора отримають нагороди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лодырь Показати IP 21 Квітня 2017 11:31
Благодийный бал? Как цинично.
Краще до Лодырь Показати IP 21 Квітня 2017 13:14
хай в забігайлівках пиво п"ють та несуть гроші в Адреналін, ПортСіті, Оперу? Молодь на те й молодь, щоб розважатись. А бал в вечірніх сукнях та костюмах, з класичною музикою і вальсом, святковою атмосферою і зібранням освічених людей - не самий гірший вид розваг.
вражений Показати IP 21 Квітня 2017 23:46
переписати всіх на балу і відправити в АТО, хай там розважаються пани, а насправді придурки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus