USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.70 9.86

Польща, Білорусь, чи все ж Україна – що обирають волиняни. ВІДЕО

1 Квітня 2014 08:45
Так званий референдум, під час якого волиняни зможуть визначитися, чи бажають вони, щоб область приєдналася до Польщі, Білорусі чи лишилася б у складі України, планують провести найближчим часом. Правда це чи ні - стане відомо пізніше, принаймні про це говорили 1-ого квітня у Луцьку.

Як ставляться лучани до громадської ініціативи проведення референдуму про статус Волині, з’ясовувало Інформаційне агентство Волинські Новини.

Дехто вважає, що приєднання до Польщі становитиме для Волині екологічну загрозу, тому що у Польщу, мовляв, країни Євросоюзу звозять відходи всього виробництва. Інші категорично проти приєднання до будь-якої країни та переконані у тому, що Україна повинна бути цілісною. Втім, є й ті, хто бачить майбутнє краю разом із Польщею та навіть Білоруссю, тому що там, мовляв «більше грошей».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Москаль Показати IP 1 Квітня 2014 09:15
"Там больше денег". Прикольно, какая проститутская логика. Так-то сейчас везде больше денег, чем в Украине. Так что хоть к Сомали присоединяйтесь. А белорусскому Батьке такие подкидыши, думаю, на х..р не нужны, тут волыняне погорячились. Вы к пендостану попробуйте прибиться - вот смеху-то будет, если получится.
квітнева Показати IP 1 Квітня 2014 09:25
1 квітня!!!:) Вітання всім хто повівся на цю публікацію!:) Коли-це з ранку вже встигли щось "обговорити" і на таку тему?!:) Смійтесь - це продовжує життя!!!:)))
Москаль до квітнева Показати IP 1 Квітня 2014 09:30
Да черт вас знает, шутите вы или где. На Украине 1 апреля тянется с октября 2013 - сплошные хохмы. Весь мир ржет в голос.
Emihrantka Показати IP 1 Квітня 2014 10:19
Ой, яка занижена власна самооцінка у журналістів !!!!! Народ , який вірить у власне майбутнє і власні сили поставив б питання по іншому :Які з країн би ви приєднали до Волині ? От в Росії би за такі запитання не тіко морду і камери журналістам побили ,а ше й до в'язниці б запротолили !!! Нема на вас бандрівців,нема...
P.S. до Emihrantka Показати IP 1 Квітня 2014 10:22
P.S.Поясню недалекозорим ,що я мала на увазі питання саме журналістів у Росії: До якої з країн ви б приєднали Росію ?
Анонім до P.S. Показати IP 1 Квітня 2014 10:44
Бандер присоединить к польше и пусть отвечают за волынскую резню. Там паны покажут кто есть кто.
Emihrantka до Анонім Показати IP 1 Квітня 2014 11:04
Судячи по тому шо ти тут балакаєш не тіко по рускі,але й не тешо шо я хочу чути...бандерівцями не тіко на Східній Україні,але навіть на Волині не пахне.А почитаєш руску пресу...бандрівцями вся Україна кишить,от паскуди брехати вміють і навіть не червоніють !
Анонім до Emihrantka Показати IP 1 Квітня 2014 11:48
Читай тут___http://www.volynnews.com/news/policy/pravyy-sektor-volyni-prosyt-pokaraty-vynnykh-za-vbyvstvo/___Или это тоже российская пресса? Или там на фотках сироты из детского хора им. Леси Украинки?
Emihrantka до Анонім Показати IP 1 Квітня 2014 13:14
Ауууу,патрійоти де ви ??? Тут кацап знову антиукраїнську брехливу пропоганду розповсюджує !!!
Дух Каддафі Показати IP 1 Квітня 2014 10:56
Дайош Волинську Народну Соціалістичну Джамахірію!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus