USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Телеведучий Шепелєв розповів про нову наречену і скандал з батьками Жанни Фріске

4 Грудня 2019 19:41
Білоруський телеведучий Дмитро Шепелєв дав відверте інтерв'ю російській журналістці Ксенії Собчак, в якому розповів про свої нові відносини.

36-річний шоумен, який виховує сина Платона від співачки Жанни Фріске, яка померла від раку мозку в 2015 році, підтвердив, що останні три роки живе з архітектором і дизайнером Катериною Тулуповою. Він також зізнався, що вони познайомилися в Tinder.

«Я можу офіційно підтвердити, що так, ми разом і ми пара. Відносинам вже три роки. Наше перше побачення було 12 листопада. Катя - архітектор і дизайнер, а познайомили нас діти, які ходили в один дитячий садок. Але після того, як ми познайомилися в дитячому садку, я сидів в Tinder і у мене співпала пара з Катею. Тобто друге знайомство відбувається в цій соціальній мережі», - повідомив він.

Шепелев також повідомив, що не приховує від нової дівчини, що дорожить минулим і спогадами, пов'язаними з Жанною Фріске.

«Я не приховую від Каті, що я дуже дорожу цим минулим в моєму житті і не відмовляюся від нього. Я дуже це ціную, тому що це дуже багато чому мене навчило. Це переламало мене так, що я став іншою людиною. Але я не хочу жити тим життям. І якщо за мене вирішили, що повинно бути ось так, то я з вдячністю це приймаю і починаю нову сторінку свого життя. Я не хочу жити минулим, я не чийсь чоловік. Я - це я», - відверто заявив він.

Він також відповів на запитання Собчак про те, як, на його думку, склалася б доля відносин з Фріске, якби вона не захворіла страшною хворобою:

«Я зробив їй пропозицію, вона відповіла мені згодою. Я думаю, що якби «не», то ми б стали чоловіком і дружиною. Я теж задаю собі це питання, адже я знаю її легкою, повітряною, безвідповідальною, закоханою в життя красунею. Я не знаю її мамою, я не знаю її дружиною, і тому я не можу по-справжньому відповісти на це питання. Для мене вона залишиться цим світлим метеликом, який був в моєму житті», - зізнався він.

Шепелев не став ігнорувати питання про скандал з батьками Жанни Фріске, зазначивши, що у неї були напружені стосунки з батьком, з яким вона спілкувалася вкрай рідко:

«Суд встановив порядок спілкування з Платоном. 1,5 години два рази на місяць. На ці побачення вони не приходять. Досі. Але зате вони регулярно приходять на телешоу, де їх раді бачити, і де вони розповідають, який я жахливий батько. У Жанни були важкі стосунки з батьком, вони не розмовляли по півроку. Вона попереджала, що вони, безумовно, будуть гадити і в силу можливості, боротися», - зізнався він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Додік Показати IP 4 Грудня 2019 19:55
НХЯ нам ці кацапи?
Лучанка Показати IP 4 Грудня 2019 22:03
А для чого це нам?
Коля Показати IP 4 Грудня 2019 22:05
Він проти України,навіщо він нам потрібен.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus