USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянин переміг у «Караоке на майдані»

30 Липня 2017 14:57
Роман Ковальчук із Жидичина переміг у київському музичному шоу «Караоке на майдані». 22-річний хлопець розповів, що співає вже понад сім років, проте професійним вокалом юнак ніколи не займався, пише VIP.

«Я неодноразово співав на сільських концертах, у коледжі та університеті, але музичну школу не закінчував. Тепер уже планую взяти якісь приватні уроки вокалу», – розповів волинянин.

Роман закінчив Технічний коледж Луцького національного технічного університету, а на даний момент працює оператором комп’ютерного набору в своєму селі. «Караоке на майдані» – це не перше шоу, у якому Роман брав участь. За словами юнака, він двічі був на кастингу вокального талант-шоу «Х-фактор», втім, щоб засвітитися у прямому ефірі хлопцеві забракло професіоналізму.
«Участь у Караоке хотів взяти вже давно. І якось за тиждень зібрався й поїхав. У першому турі співав пісню O.Torvaldа – Радіомережі, а у фіналі виконав композицію Олега Винника – Ніно», – додає фіналіст київського шоу.

Роман змагався із старшим за себе чоловіком, і лише стогривнева купюра подарувала юнаку можливість стати переможцем. До слова, хлопцеві вдалося зібрати майже 550 гривень. Також Роман розповів про ведучого проекту Ігоря Кондратюка.

«Якийсь він не такий як в телевізорі. Смішніший, жартує так, підтримує і навіть співати допомагає», – ділиться враженнями Роман.

Сюжет із волинянином Романом Ковальчуком вийде в ефір аж 20 серпня. Також, за словами хлопця, у грудні на нього чекають півфінали, пройшовши які, 22-річний юнак зможе поборотися за автівку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Alex Показати IP 31 Липня 2017 04:55
Molodez,nu prosto-muludez&!
Ася Показати IP 31 Липня 2017 21:36
Ой щастя то яке, нам просто всім жити стане краще. Хай перемагає, а нам воно нащо?
Ірина Показати IP 1 Серпня 2017 12:46
Молодець, Романе! Памятаю тебе, як старанного студента коледжу! І твої усі стремління не пройшли марно!
Петро Показати IP 1 Серпня 2017 15:08
Молодець, тільки шкода, що без штанів. Десь він їх забув.
Ната Показати IP 2 Серпня 2017 00:28
Вітаю! Молодець! Прославив нашу область! От які на Волині таланти! Гарний син для мами! І Дякуємо мамі . що виховала такого козака!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus