USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

З'явилася реакція Єлизавети II на складення повноважень принцом Гаррі

9 Січня 2020 09:14
Королева Великобританії Єлизавета II засмутилася планами онука принца Гаррі та його дружини Меган Маркл відмовитися від повноважень членів королівської сім'ї і стати фінансово незалежними.

Як передає Кореспондент, про це повідомляє The Sun з посиланням на джерело.

За словами джерела, заява пари не була узгоджена з ким-небудь, що є порушенням протоколу.

Зазначається, що Єлизавета II глибоко засмучена, її син принц Уельський Чарльз і внук герцог Кембриджський Вільям в люті.

Нагадаємо, 8 січня принц Гаррі і Меган Маркл оголосили про бажання відмовитися від обов'язків старших членів королівської сім'ї і отримати фінансову незалежність від Букінгемського палацу.

Герцог і герцогиня Сассекські зазначили, що хочуть створити власну благодійну організацію, а також планують жити не тільки у Великобританії, але і в США.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луцьк Показати IP 9 Січня 2020 09:50
Принц Уельський Чарльз - син королеви, а не чоловік...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus