USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У національній поліції Волині – вільні вакансії

2 Серпня 2016 15:39
У головному управління Національної поліції Волині оголосили конкурс на заміщення вільних вакансій.

Про це під час прес-конференції сьогодні, 2 серпня, повідомив тимчасовий виконувач обов'язків начальника Головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига.

З його слів, неукомплектація штату у обласній поліції – 200 працівників. Зокрема, уже сьогодні стартував конкурсний набір на заміщення посад 15 слідчих та 45 дільничних офіцерів.

«Цей конкурс передбачає декілька етапів: перший - тестування на знання законодавчої бази, тестування загальних навичок і психологічний тест; другий - перевірка рівня фізичної підготовки, й третій – індивідуальна співбесіда», - зазначив Шпига і додав, що для усіх кандидатів, у тому числі й цивільних, є можливість подати анкети в режимі онлайн.
Він обмовився, що фактично кожен район Волині має необхідність у додатковій комплектації штату.

«Важче підібрати особовий склад у віддалених районах, таких як Любешів та Турійськ. Керувати підрозділами повинні люди, які мають практичний досвід. Поставити лейтенанта керувати, до прикладу, ковельською поліцією - до добра не приведе. А рівень готовності таких фахівців визначатиме поліцейська комісія», - підсумував головний поліцейський області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Вася Показати IP 2 Серпня 2016 16:24
цитую "Поставити лейтенанта керувати, до прикладу, ковельською поліцією - до добра не приведе.." отже ветеринар - лейтенант Вовченко,що керує патрульною поліцією Луцька - то до добра не йде?!?!?!?
ххх до Вася Показати IP 2 Серпня 2016 17:28
а що тут доброго?????
Поліцейські Показати IP 2 Серпня 2016 16:25
Почекайте , коли виженуть шпигу можна буде працювати. Всіх нормальних цей бурштинчик вже зжив!!!!може нікалрйчуків і Вальчука набрати!!!
до Васі Показати IP 2 Серпня 2016 17:07
ти задаєш питання не тим людям. Вовченко не підпорядквується Шпизі
Реаліст Показати IP 2 Серпня 2016 22:23
Ну активісти-самозванці, в тому числі члени атестаційних комісій, покажіть себе в "шкурі" поліцейського. Давайте, подавайте заявки і покажете, які ви грамотні та фізично підготовлені, чи слабо, ви ж привикли тільки верещати під адмінприміщеннями, судами та доколуплюватись до екс-міліціонерів.
Лучанин Показати IP 3 Серпня 2016 08:02
Знову в поліцію по оголошенню набирають.) Цікаво, чи піднімуть зарплату тим слідчим, що зараз працюють?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus