USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Корпорація «Богдан» вимагає від нового Уряду відродження економіки*

26 Лютого 2014 17:46
Україна за останні кілька діб змінилася. Ті значущі кроки, які принесли зміни в політику, мають стати першими у відродженні країни. На новий Уряд покладатиметься високе завдання забезпечити відновлення національної економіки. Ми неодноразово заявляли, що тільки розвиток виробництва і підтримка національного виробника призведе до благополуччя громадян.

Склад нового Уряду має бути сформований за рахунок професіоналів із досвідом роботи в реальних секторах економіки, яким довіряють як на сході і заході країни, так і міжнародна спільнота. Це не можуть бути партійні функціонери.

Системна робота нового Уряду має бути спрямована на викорінення корупції та тиску на бізнес, коли в країні могли працювати виключно підприємства «сім’ї».

Новий Уряд має вжити невідкладні дієві кроки з виходу економіки з тіні. Виробничі підприємства вже завтра мають відчути на собі зменшення податкового тиску. Насамперед, це стосується фонду оплати праці. Загальне навантаження на ФОП має не перевищувати 15%. Це дозволить збільшити дохід громадян, що працюють на вітчизняних підприємствах, а також позитивно вплине на дохідну частину державного бюджету, оскільки зарплатня вийде із тіні.

Ми вимагатимемо розробки дієвих програм та законів, наполягатимемо на надання вітчизняному автомобілебудуванню статусу галузі пріоритетного розвитку економіки. Машинобудування сьогодні є одним із найвагоміших секторів економіки України, оскільки для виробництва авто залучаються десятки підприємств із суміжних галузей.

Впевнені, новий Уряд зробить пріоритетом у своїй роботі підтримку внутрішнього виробництва, а не корупційні постачання імпортних нових та вживаних транспортних засобів.

Тільки пожвавлення економіки призведе до зростання ВВП та покращення життя громадян. Сподіваємось, що сумний тренд щомісячного падіння промислового виробництва в Україні буде зупинено.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus