USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

4% території України завалено сміттям

2 Березня 2011 09:28
В Україні майже 4% території займають відходи різних видів.
Про це повідомив голова комітету Верховної ради з питань екологічної політики Анатолій Семинога, – повідомляє ТСН.
«Слід зазначити, що відходи в Україні не переробляються, ми навпаки їх накопичуємо та збираємо, – наголосив Семинога. – 4% території нашої держави зайняті відходами різних видів: це відходи від хімічної промисловості, побутові відходи, а також багато інших видів відходів».
Також він вказав на проблему утилізації в Україні акумуляторних схем, акумуляторів та батарейок.
«Задля вирішення даної проблеми можна запропонувати систему розподілу відходів на харчові та нехарчові. Тут має бути відповідна державна політика. Наприклад, можна створити державний фонд, який займатиметься бюджетними проектами щодо перероблення та утилізації відходів», – запропонував депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
САМ ДУРАК Показати IP 2 Березня 2011 10:46
Площа: Волинської області:20 тисяч кв.км.; Рівненської області: 20 тис.кв.км.; Чернівецької області: 8 тисяч кв.км.; Закарпатської та Тернопільської по 13 тис.кв.км. ПЛОЩА УКРАЇНИ: 603 700 кв.км., а 4 відсотки складають 24 тис.148 кв.км. Питання: про які саме відходи говорив поважний слуга народу? Хіба що, як вважати, що українська пересічна біомаса - це також відходи, то ця цифра і може мати хоч якеь підгрунтя...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus