USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

АМКУ планує саджати учасників картелів

2 Вересня 2010 17:14
Антимонопольний комітет України ініціював зміни до Кримінального кодексу України, згідно з якими учасників змов на тендерах та картелів зможуть притягнути до позбавлення волі з можливою конфіскацією майна.
Про це під час відео-чату на «ВН» повідомив керівник територіального відділення Антимонопольного комітету у Волинській області Віктор Гупало.
Він повідомив, що комітет вже вніс відповідні поправки, які вже пройшли у першому читанні у Верховній Раді України.
«Це тяжче порушення і воно повинне нести найтяжчі економічні стягнення. Штрафи накладають на підприємство, його економіку, а керівник, топ-менеджер, власник не потерпає», - прокоментував Гупало.

Про найбільш резонансні справи відділення АМКУ у Волинській області, довідатися чи завершилася кар’єра Віктора Гупала-бізнесмена, як він вжився в роль чиновника та яким бачить своє майбутнє у політиці - у тексті відео-чату з Віктором Гупалом на «ВН».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus