USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Азаров береться підвищувати народжуваність

3 Вересня 2010 17:16
Уряд готовий зробити все можливе, аби протягом найближчих п’яти років покращити демографічну ситуацію в Україні. Про це заявив прем'єр-міністр Микола Азаров.
«Ми постараємося... створити атмосферу любові, довіри, щоб громадяни України відійшли від цієї п'ятирічки злості, ненависті, взаємних претензій, а перейшли до п'ятирічки доброзичливості, любові, надії, впевненості в майбутньому», – повідомив глава українського уряду, інформує «ТСН».
«Тоді, повірте мені, і з демографічною ситуацією буде все нормально. А вже про іпотеку ми що-небудь придумаємо, про всякі там стимули для підвищення народжуваності теж придумаємо», – зазначив він.
У свою чергу віце-прем'єр Борис Колесніков сказав: «Для поліпшення демографічної ситуації каральні заходи не потрібні. Потрібні зовсім інші, якраз конструктивні. Я не буду тут називати». За його словами, «президент поставив досить амбітне завдання: від 250 до 500 нових або модернізованих садків кожного року».
«З Мінфіном ми опрацьовуємо модель, за якою податок на землю для дитячих садів – 0. Податок на прибуток для дитячих садів – 0. Можливо, ми будемо готові до компенсації процентних ставок для тих, хто хоче збудувати приватний дитячий садок", – заявив Колесніков.
За його словами, також опрацьовується модель, «при якій житло площею до 100 квадратних метрів, ціною до 10 тисяч гривень за метр... сім'я, де двоє неповнолітніх дітей, зможе купити по іпотеці, де держава заплатить відсотки за кредитом».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus