USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Україна з лютого активізує промислову кооперацію з Росією, - Азаров

9 Січня 2014 12:24
Україна з лютого активізує програми промислової кооперації з Російською Федерацією. Про це заявив Прем'єр-міністр України Микола Азаров у четвер на засіданні уряду, - повідомляє «Укрінформ».

«Що треба зробити негайно? По-перше, вже з лютого запустити на повну потужність програми промислової кооперації з Росією, які дають нам найближчими роками сотні тисяч робочих місць і гарантії для бюджетників усіх рівнів, що буде фінансова база для розвитку нашого вітчизняного ринку. А також щоб працювала зона вільної торгівлі між країнами СНД, вартість якої для нашої економіки важко переоцінити. За це особисто відповідає віце-прем'єр-міністр Бойко. Вартість цих програм - десятки мільярдів доларів. Навіть більше - це майбутнє базових галузей нашої промисловості», - зазначив Азаров.

Він підкреслив, що нові ціни на газ дають більше можливостей для розвитку вітчизняної промисловості.

Водночас Прем'єр-міністр зажадав, аби на повну потужність запрацювала програма активізації розвитку економіки, яка за 5-10 років дозволить Україні мати конкурентоспроможну промисловість і аграрний сектор. «За це відповідає перший віце-прем'єр-міністр Арбузов. Головне тут сконцентрувати всі можливості, фінансові ресурси на успішних проектах, передусім тих, котрі стосуються модернізації промисловості і виробництва. І компромісів затягування тут бути не може. Я вимагаю, щоб протягом місяця було усунено причини гальмування інвестицій у підприємства і галузі, визначені в Програмі активізації економічного розвитку», - наголосив Микола Азаров.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus