USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Азаров: ціни на продукти в Україні нижчі, ніж у сусідів

14 Березня 2011 08:27
Ціни на продукти харчування в Україні нижчі, ніж у найближчих сусідів - вважає Прем’єр-міністр України Микола Азаров.

Про це Азаров заявив в інтерв’ю телеканалу ICTV в неділю, 13 березня.

«Ціни на продукти харчування в Україні нижчі, ніж в найближчих наших країнах-сусідах. Таких як Росія, наприклад, Білорусь. Я вже не кажу про Угорщину, Польщу і тому подібне. Підкреслюю – значно нижчі», – сказав Азаров.

За його словами, цього вдалося досягти, перш за все тому, що уряд «розумно і правильно визначився з експортом зерна». При цьому глава уряду ще раз підкреслив, що Україна в найближчі роки повинна забезпечити себе продовольством власного виробництва.

Водночас опозиція піддає сумніву офіційно задекларований показник інфляції 9,1 відсотка.

«Такий рівень інфляції проголошується урядом Азарова і Януковича виключно з однією метою – щоб не індексувати пенсії і заробітні плати на рівень інфляції. Достатньо взяти ціну на продукти першої необхідності, причому, взяти саме український споживчий кошик. Тоді перша оцінка того що є, буде не нижчою за 30 відсотків за підсумками минулого року», – сказав у коментарі для Радіо Свобода заступник голови парламентської фракції «БЮТ-Батьківщина» Сергій Соболєв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Fantom Показати IP 14 Березня 2011 09:15
вот [слово вирізане] очкастий ! "Я вже не кажу про Угорщину, Польщу і тому подібне." - а ти там був, бачив, [слово вирізане]? тікі і знає шо звиздіти...
Spaceman Показати IP 14 Березня 2011 12:24
Він напевно подивився в обід ціни у столовій Верховної Ради, і подумав що по всій Україні такі ж. :) Брехливий виродок, не те слово.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus