USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Балога буде розвивати туризм у Чорнобильській зоні

17 Листопада 2010 11:28
Новопризначений міністр з питань надзвичайних ситуацій України Віктор Балога виступає за розвиток туризму в Чорнобильській зоні.
«Я ставлюся до туризму дуже позитивно. Я вважаю, що все, що приносить користь українському суспільству, повинно робитися. Є попит – потрібно людей пускати, хай дивляться», – сказав він. Про це пише Дзеркало тижня.
Міністр також вважає, що займатися таким туризмом мають комерційні фірми.
Після аварії на четвертому енергоблоці Чорнобильської АЕС 26 квітня 1986 року було створено три контрольованих зони: особлива зона – безпосередньо проммайданчик ЧАЕС, 10-кілометрова, 30-кілометрова.
Балога також повідомив, що президент України Віктор Янукович поставив перед ним завдання привести роботу відомства до сучасних умов.
«Я зустрічався з президентом. Він мені поставив завдання привести до сучасних умов роботу міністерства і виконувати те гасло, яке є: «Запобігти. Врятувати. Допомогти» і більше ніяких функцій», – сказав міністр.
12 листопада Віктор Балога був призначений міністром України з питань надзвичайних ситуацій.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus