USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Більшість українців вважають, що влада обдурила їх з дешевим газом

29 Жовтня 2010 08:42
Більшість громадян України вважають, що влада свідомо вводила їх в оману щодо ціни на газ для населення.

Про це свідчать результати опитування центру Разумкова, - пишуть Українські новини

При проведенні всеукраїнського опитування респондентам пропонувалося оцінити ситуацію, коли під час підписання Харківських угод представники української влади запевняли, що це дозволить не підвищувати ціни на газ для українських споживачів, проте згодом ціни на газ підвищилися.

Відносна більшість опитаних (44,8%) вважають, що через це не слід було підписувати Харківські угоди. Протилежної думки дотримуються 36,0% респондентів. Решта опитаних вагалися з відповіддю.

Разом, абсолютна більшість опитаних (52,7%) переконані, що керівництво країни свідомо вводило в оману громадян, коли запевняло, що ціни на газ рости не будуть.

Близько третини респондентів (34,9%) вважають, що керівництво країни при цьому не планувало підвищувати ціни на газ, але змушене було це зробити внаслідок зовнішніх обставин. Решта опитаних вагалися з відповіддю.

Дослідження проводилося з 30 вересня по 5 жовтня у всіх регіонах України. Опитано 2007 респондентів віком від 18 років. Теоретична похибка вибірки - 2,3%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Руслан Показати IP 29 Жовтня 2010 09:34
Більшість українців взагалі вважають,що влада їх обдурила у всьому!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus