USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

БЮТ створює комітет захисту України, - Віктор Олійник

27 Квітня 2010 15:15
БЮТ вимагатиме денонсувати ратифікацію угоди між Україною та Росією про базування у Севастополі Чорноморського Флоту Росії до 2042 року.

Про це у коментарі «Волинським новинам» заявив народний депутат України Віктор Олійник.

«У нас для цього є більш ніж серйозна правова підстава, — зазначив народний депутат. — Адже на початку засідання у залі зареєструвалося 211 депутатів. Відповідно, Володимир Литвин не мав права навіть відкривати засідання. Тим не менше, нехтуючи регламентом, він це зробив.

Далі відбулося те, чого ще не було в історії українського парламенту. Депутати Партії Регіонів розпочали бійку з представниками БЮТ і НУНС. Мета у них була одна — дістатися до робочих місць зрадників, які стали членами коаліції. Таким чином була порушена норма Конституції про те, що кожен депутат повинен ОСОБИСТО голосувати.

Переконаний, що цією нормою Основного Закону ні в якому разі не можна нехтувати. Особливо у разі прийняття таких доленосних для нашої держави рішень. Проте нинішня влада уже вкотре сьогодні показала, що для неї Конституція — це не Закон, який потрібно виконувати, а просто книжка, яку можна використовувати лише при певній необхідності. Не посоромилися навіть голосувати картками Ківалова та Головатого, які знаходяться у Стразбурзі».

Нардеп Віктор Олійник наголосив, що БЮТ закликає громадян створювати у кожному регіоні Комітети захисту України. Їх мета — координація боротьби за збереження незалежності нашої держави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Феміда Показати IP 27 Квітня 2010 18:44
Обурлива брехня! Це бютівці перші почали!!!! Це ж вони почали димові шашки кидати, що ледь пожежа не розпочалася! А ще тюбики суперклею підпалювали і кидали. Але в новинах всього чомусь не показали... Я була очевидцем і це бачила. Це Юлька не заспокоїться поки в Верховну Раду не ввійде!
OrestN до Феміда Показати IP 3 Травня 2010 18:32
БЮТ і ПР - це кримінальні близнючки з ізраїльськими та рускіми паспортами! Обоє є злочинно-кримінальними кланами, які нанесли шкоди державі на мільярди доларів. Зайд геть! владу у руки українцям!
Антиянек Показати IP 27 Квітня 2010 22:38
Харош триндіти. Ще скажи, що так сталося через те, що Януковичу в першому класі замість букваря дали прикурити.
Феміда до Антиянек Показати IP 28 Квітня 2010 11:16
Я б вас попросила на особистості не переходити! Я написала лише те, що бачила, а не те, що по новинах показують!
так Показати IP 30 Квітня 2010 11:14
треба було такий комітет не у 2010 році створювати, а в 2007 або в 2009, коли ви прийшли до влади. Запам"яталися, в основному тим, що разом із ющенківцями і литвинівцями грабували країну
Олександр Показати IP 30 Квітня 2010 15:29
Боже, ну хто такий Олійник? Те що дєд скаже, те він і виконає... Але, звичайно, мужику повезло: все життя був ніким і звали його ніяк, а тут нардеп. Буває ж таке!
Vlad2009 Показати IP 1 Травня 2010 12:47
Поважаю Олійника за те що завжди міг відстояти свої принципи. Якби в БЮТ було більше таких людей.
OrestN до Vlad2009 Показати IP 5 Травня 2010 11:13
"Комітет захисту України! - чергова маячня кримінально-олігархічного, сіоністсько-дніпропетровського клану БЮТ, які не гребували дерибанити чужу для них Україну, вони з ізраїльськими та рускіми паспортами та офшорними банківськими рахунками на Кіпрі. ПР і БЮТ антинародні, кримінальні банди!
OrestN Показати IP 5 Травня 2010 11:15
Українські патріоти швидше всього об"єднуюються навколо "Комітету порятунку нації та держави".
Патішях - Vlad2009 Показати IP 5 Травня 2010 17:52
Ну-ка где моя подзорная труба? В целях развития собственного дарования - назначаю всемирное состязание! В случае победы - гепард съедает Мука (Олійника) пусть будет этому муку наука. но и муку даются такие-же права. А взагалі - які там принципи в того Олійника? Вискочка і сцикун!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus