USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Через негоду в Україні затримуються потяги

18 Грудня 2009 15:53
«Укрзалізниця» повідомляє про затримку рейсів і призначає 45 додаткових потягів на свята.
Через складні метеорологічні умови рух поїздів не припиняється, але вони прибувають із затримками. У надзвичайно складних метеорологічних умовах основні зусилля залізничників зосереджені на забезпеченні безперебійного руху пасажирських та приміських поїздів, повідомляє Укрзалізниця.
Для координації цих заходів на залізницях цілодобово працюють створені оперативні штаби. Зокрема, упродовж останньої доби у ліквідації наслідків стихії були задіяні понад 15 тис. працівників залізничного транспорту та більше п\'ятдесяти одиниць спеціальної техніки.
Залізничники переконливо просять водіїв автотранспорту для власної безпеки суворо дотримуватися правил дорожнього руху при перетині переїздів і без крайньої потреби не сідати за кермо за умов засніженої дороги та ожеледиці.
В той же час залізничники продовжують роботу із забезпечення пікових перевезень пасажирів напередодні і під час новорічних і зимових свят і, станом на 18 грудня, призначили 45 додаткових потягів. Зокрема, 14 потягів призначила Південно-Західна залізниця; 13 — Придніпровська; 6 – Одеська; 5 – Південна, 3 – Львівська; 4 – Донецька. Крім того, 20 потягів (з них 3 транзитних) призначили російські залізничники.
Нагадаємо, через сильні снігопади рух автотранспорту був суттєво обмежений на дорогах восьми областей України – Донецької, Запорізької, Хмельницької, Волинської, Одеської, Миколаївської, Луганської і Кіровоградської.
При цьому найбільш складною ситуація залишається на півдні України – напередодні близько 700 автомобілів потрапили у сніговий затор на трасі Херсон - Миколаїв.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
OrestN Показати IP 19 Грудня 2009 22:12
синоптики обіцяють що ця атмосферна вакханалія до середи
Таня Показати IP 23 Грудня 2009 23:19
Хочеться сподіватися, що до новорічних свят метеоситуація покращиться і всі щасливо зустрінуть свята у колі рідних і близьких.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus