USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Чиста» зарплата нардепа – мінімум 14 тисяч гривень

17 Серпня 2010 09:03
Зарплату депутатів Верховної Ради слід обов’язково прив’язувати до середньої заробітної плати по Україні, – вважає народний депутат України, лідер партії «Українська платформа» Павло Жебрівський.

Про це він розповів 16 серпня під час чат-конференції на «ВН».

«Чиста» заробітна плата у нардепа складає 14 тисяч гривень, каже Жебрівський. Таку ж зарплату отримує і він. Однак запевняє, що основний його дохід – це дивіденди з підприємств, засновником яких він став ще до першого свого депутатства.

«Якщо в Києві класний менеджер заробляє біля 10 тисяч доларів, а я себе вважаю непоганим менеджером, то заробітна плата в 14 тисяч гривень не є адекватною», – вважає політик.

Жебрівський переконаний, що зарплата депутата не може бути більшою, ніж у три рази, ніж середня зарплата по Україні. Тому заробітну плату народного депутата варто узгоджувати із середньою зарплатою по Україні.

Повний текст чат-конференції можна прочитати, перейшовши за цим посиланням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
теж повія Показати IP 17 Серпня 2010 09:45
Жебрівський "непоганий менеджер"? Це політична повія, до того ж дешева. Тому і 14 000 грн - це величезна переплата. І ще хай би оприлюднив список тих підприємств.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus