USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

ДАІ перевірить усіх, хто перевозить пасажирів

14 Жовтня 2010 16:59
В Україні Державтоінспекція проведе комплекс цільових профілактичних заходів під умовною назвою «Перевізник».
Мета перевірки – посилення державного контролю за безпекою пасажирських перевезень, стану утримання залізничних переїздів, а також дотримання водіями транспортних засобів вимог законодавства у сфері надання пасажирських послуг. Про це повідомили на брифінгу, який відбувся у Міністерстві внутрішніх справ, пише «МАІР».
Особлива увага, кажуть, буде приділятися недопущенню фактів перевезення водіями автобусів пасажирів понад максимальну кількість, передбачену технічною характеристикою транспортних засобів, а також порушень правил зупинки під час здійснення посадки-висадки пасажирів.
Під час позапланових перевірок всіх без винятку пасажирських автоперевізників увага також буде звертатися на дотримання ними вимог безпеки дорожнього руху, в тому числі режиму праці і відпочинку водіїв, проведення перед- і післярейсових технічних оглядів транспортних засобів і медичного огляду водіїв, рівня кваліфікації тих, хто сідає за кермо, а також належного реагування на допущені ними порушення Правил дорожнього руху. Спільно із замовниками будуть переглянуті існуючі маршрути пасажирських перевезень.
Також проведуть позачергові обстеження стану утримання залізничних переїздів, за результатами яких будуть видані відповідні приписи щодо усунення недоліків, винних осіб буде притягнено до адміністративної відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus