USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Депутати скаржаться, що їм дають мало грошей

15 Жовтня 2010 11:49
Верховна рада з 2008 року на 30-40% недофінансовується: скорочено міжнародну діяльність, закордонні відрядження, видатки на придбання паперу, оргтехніки.
Про це заявив секретар парламентського комітету з питань регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності Верховної Ради В’ячеслав Коваль, інформує «ТСН».
«Можливо, суспільству здається, що депутати як сир у маслі качаються. Але це не зовсім так. Та ж Адміністрація президента – завжди, до речі, – значно більше витрачає і більше фінансується», – підкреслив він.
«Для прикладу, у 2008 році парламент фінансувався за десятьма бюджетними програмами, у 2009 році – за дев’ятьма, а у нинішньому – за вісьмома. Внаслідок недофінансування навіть утворилася кредиторська заборгованість за окремими видатками парламенту», – нарікає депутат.
За його словами, у нинішньому році із кошторису виключено дві бюджетні програми: «Створення автоматизованої інформаційно-аналітичної системи» та «Капітальний ремонт житлового фонду законодавчої влади». «Запроваджено обмеження на пальне: 15 літрів щодня на машину для обслуговування голів комітетів, голів фракцій», – додав Коваль.
Водночас депутат не став заперечувати інформацію, що на «косметичний ремонт» парламенту влітку було витрачено 35 мільйонів гривень.
«І ремонт – теж дороге задоволення. Так, 35 мільйонів – це пристойна сума. Але цілком можливо, що вона включала ремонт готельних номерів, у яких живуть народні депутати. Бо там же жахливі умови! Не все так райдужно, як уявляється», – зазначив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Fantom Показати IP 15 Жовтня 2010 13:36
Ая-яя-яй бідненькі ! Жахливі умови ! тож треба ..., а те що вам бляь куча пільг є і не згадуєте ,15 літрів пального мало їм ,капец. всьо, далі нема слів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus