USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Депутати вибили для родичів 80-відсоткову знижку в аеропортах. Документ

20 Жовтня 2010 07:33
Державне управління справами погодилося, щоб сім'ї народних депутатів могли користуватися VIP-залами аеропортів (залами офіційних делегацій) за пільговим тарифом.

Згідно з листом регламентного комітету, який наводить «Обком», право на пільги поширюється на чоловіків, дружин, дітей і батьків народних депутатів, - пише «Фокус» .

Лист адресований головам фракцій Верховної Ради: їх просять донести до відома депутатів про можливості, які для них відкриваються.

Якщо родичі депутата супроводжують парламентарія в його поїздці, то їх перебування у VIP-залі коштує 121,2 гривні і оплачується за рахунок бюджету. Якщо ж дружини, чоловіки, батьки, діти парламентаріїв прибули в аеропорт самостійно, то за обслуговування в залі офіційних делегацій вони повинні були заплатити 1100 грн.

Тепер же «ДУСя» підтримала пропозицію комітету і знизила тариф на 84%, встановивши його на рівні 180 грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
:)) Показати IP 20 Жовтня 2010 13:40
Наразі розробляється документ про 80% знижку на гречку для родичів дУпУтатів. Як же інакше?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus