USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Десятикласники роздруковуватимуть підручники з Інтернету

17 Серпня 2010 09:16
Шкільні дисципліни цьогорічні десятикласники вивчатимуть не за друкованими версіями підручників, а за електронними. Над останніми освітяни вже працюють.
Проте така проблема буде лише на початку навчального року. У Міносвіти обіцяють, що вже до 1 листопада необхідну навчальну літературу надрукують.
А поки у Міністерстві освіти і науки активно готують, обробляють та розміщують на сайтах перші параграфи підручників для 10 класу. Принаймні у цьому запевнила «Українську правду. Життя» прес-служба відомства.
«Нинішня ситуація з підручниками, як неодноразово заявляв міністр Дмитро Табачник, пов'язана з бюджетом... Зараз терміново додруковуються підручники для 1-2 класів, мають встигнути до 1 вересня. Для старшокласників це питання може бути вирішено до 1 листопада», – кажуть тут.
Перелік сайтів, які мають розмістити навчальні матеріали, подає сайт Міністерства освіти і науки України. Таким чином, перші параграфи підручників учні десятого класу шукатимуть на сайтах Міністерства освіти і науки (mon.gov.ua), Інституту інноваційних технологій і змісту освіти (www.iitzo.gov.ua), Інституту обдарованої дитини (www.iod.gov.ua), видавництв "Освіта" (www.osvitapublish.com.ua), "Генеза" (www.geneza.ua), "Зодіак-ЕКО" (www.ped-pressa.kiev.ua), "Грамота" (www.gramota.kiev.ua), "Наш час" (www.nash-chas.com.ua) , "Перун" (www.perun.com.ua), "Академія" (www.academia-pc.com.ua), "Літера ЛТД" (www.users.i.com.ua), "Школяр" (www.shkolyar.com.ua), "Видавнича група BHV" (www.stosvita.ucoz.ua), "Світ" (www.dsv-svit.lviv.ua), "Ранок" (www.ranok.com.ua), "Аксіома" (www.aksioma.org.ua), "Навчальна книга – Богдан" (www.bohdan-books.com.ua), "Гімназія" (www.gymnasia.com.ua), "Букрек" (www.bukrek.net).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus