USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

До Києва прибувають автобуси з правоохоронцями

14 Грудня 2013 10:00
Велика кількість автобусів з бійцями внутрішніх військ сьогодні зранку прибула в урядовий квартал у Києві.

Частина автобусів - із затемненим склом, отже, можливо, у них прибувають бійці «Беркуту». Проїзд в урядовий квартал нині заблокований внутрішніми військами. Всередину пропускають лише автівки чиновників та автобуси з силовиками. Неподалік від урядових будівель, на Європейській площі, сьогодні, 14 грудня, відбудеться масовий мітинг на підтримку діючої влади. Наразі встановили сцену, на території площі, працюють польові кухні.

Сьогодні зранку зі сцени Євромайдану Руслана повідомила, що на залізничному вокзалі у Києві зараз активно агітують брати участь у Антимайдані за 200 гривень. Як відомо, цього дня опозиція очікує на провокації та припускає можливість застосування силового варіанту владою. Також лунали повідомлення про те, що дехто з бюджетників, яких змушують вирушати до столиці на підтримку влади, планує приєднатися до євромайданівців. Мітингувальників закликають не піддаватися на провокації, а у разі виявлення «тітушок» серед натовпу, передавати їх правоохоронцям.













Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олежик Показати IP 14 Грудня 2013 10:13
Саурон збирає свою темну армію ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus