USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У Києві міліція застосувала до мітингувальників світлошумові гранати

19 Січня 2014 17:32
Міліція застосувала до мітингувальників у Києві світлошумові гранати зі сльозогінним газом,- повідомляє «УНІАН».

Мітингувальники, які намагаються прорвати кордон внутрішніх військ на вулиці Грушевського, розтрощили два міліцейські автобуси. Наразі мітингувальники намагаються прорвати кордон ВВ з боку алеї, яка веде у Маріїнський парк, - йдеться у повідомленні.

Радикально налаштовані молодики підпалили міліцейський автобус, припаркований біля входу до стадіону «Динамо». З початку у нього побили вікна, а потім підпалили.



Водночас, як стало відомо УНІАН, штовханину з міліцією вчинили молодики, які позиціонують себе як організація «Праве крило».

Разом з тим з гучномовців лунають заклики з боку правоохоронців Київського управління МВС не порушувати громадський порядок та про відповідальність, яку мітингувальники понесуть у разі, якщо й надали намагатимуться прорватися через кордон охорони, - повідомляє «Українська правда».

«Наближення до працівників міліції ближче ніж на 3 метри буде розглядатися як спроба замаху на життя та здоров'я працівника міліції», - заявляють у гучномовець.

Трохи згодом мітингарі пішли у новий наступ. Наразі на вході до Маріїнського парку лунають постріли та вибухи, територію трохи задимлено.

Невідомі у помаранчевих касках, які були у натовпі активістів, почали бити палками кордон охорони ВВшників.



На місці присутній Віталій Кличко, який намається стати між ВВ та активістами.



«Те, що ви зараз робите, це велика небезпека», - заявив Кличко, звертаючись до мітингарів. На це мітингарі кричали йому "Ганьба!" та обурилися на заклики піти з Грушевського.

Окрім того хтось з мітингувальників обризкав Кличка з порошкового вогнегасника, на що у свою чергу обурився сам нардеп.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Лучанин Показати IP 19 Січня 2014 17:37
дурні опозиціонери не розуміють що вони можуть викликати атаку ненавесті і до себе за бездіяльність і самопіар!!!!
патріот Показати IP 19 Січня 2014 17:38
Ганьба всім і владі і опозиції. ГАНЬБА геть усіх!
Дмитро Показати IP 19 Січня 2014 17:39
Що ви пишите? Мітингувальникі полізли на кордони з міліції і їм прийшлось у відповідь на агресію Майданівців відповідати!!! Ви хоч ТБ дивитесь і розбираєтесь у тому що відбувається, пишите що завгодно? Хто кого провокує???!!! Лідерів опозиції ніхто не слухає! Ситуація не контрольована, а "лідери" у кущах спостерігають, вичикують..., а потім гвалт піднімати будуть? І це у таке свято?! Антихрести!!!
Купер Показати IP 19 Січня 2014 17:40
тре було отп***ть кожного Виталику!
))) Показати IP 19 Січня 2014 17:53
Віталік якщо не проплатив перемогу не спарингує)))
НОНА Показати IP 19 Січня 2014 22:11
Що ж це за мирна акція коли міліцію штурмують, палять автобуси, а солдат закидують пляшками з запалювальною сумішшю. В любій цивілізованій державі за такі речі відправляють за грати. І кто з організаторів майдану буде нести відповідальність за цю "мирну акцію", коли опозиційна трійця заявила, що це провокатори. В велике православне свято учасники "мирного" майдану організували бойню і звинувачують у цьому владу де ж справедливість і здоровий глузд. В цивілізованій Європі поліція вже давно б застосувала водомети, сльозогінний газ та гумові кулі то, що ми цього хочемо?
Котигорошко Показати IP 19 Січня 2014 22:58
Прикро...але до цивілізованої держави нам ще далеко...та й за грати перш за все треба тих хто довів до цих майданів...
123 Показати IP 20 Січня 2014 15:48
А як себе поводити у цій ситуації міліціонерам і солдатам? В губи цілувати те бидло, яке лупить їх з усієї сили? Згадайте, як за часів Маргарет Тетчер кінна поліція розганяла мирні демонстрації шахтарів, як розганяли мирні демонстрації у Греції, Іспанії. Чому влада заховалася і кинула країну напризволяще натовпу напівкримінальних виродків? Революцію так не роблять, це вже масові безпорядки, які потрібно суворо подавляти. Демократія не означаэ вседозволенысть і анархія.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus