USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

До України їдуть європейці - наглядати за виборами

10 Жовтня 2010 13:56
Наступного тижня, 11-12 жовтня, Київ відвідає делегація Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи на чолі з Гудрун Мослер-Тьорнстрьомом (Австрія, Група соціалістів).

Також делегація Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи, але вже у розширеному складі, включаючи членів Комітету регіонів Європейського Союзу, перебуватиме в Україні з 28 жовтня по 1 листопада для спостереження за місцевими виборами, - пише ТСН .

Як повідомили в Офісі Ради Європи в Україні, у складі делегації також Найджел Мермеджін (Сполучене Королівство, Група незалежних та ліберальних демократів), який готуватиме звіт після моніторингу місцевих виборів, Мішель Геган (Франція, позапартійний) та Емін Єріцян (Вірменія, Європейська народна партія/Християнські демократи).

Члени делегації зустрінуться з представниками уряду, виборчих органів, партій, дипломатичного корпусу, з представниками неурядових організацій та ЗМІ.

Нагадаємо, голова Комітету виборців України Олександр Черненко заявив, що на місцевих виборах в Україні працюватиме не більше 50 міжнародних спостерігачів. Він пояснив, що місія ОБСЄ БДІПЛ пізно отримала запрошення від МЗС і не встигає організувати повноцінну місію.

Раніше у ПАРЄ висловили сумнів у законності проведення місцевих виборів в Україні. Тривожний знак для Європи вбачають у тому, що виборчі комісії не збалансовані за своїм складом.
Місцеві вибори в Україні відбудуться 31 жовтня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus