USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Дружина Луценка: Не дайте їм його вбити

27 Грудня 2010 18:35
Дружина екс-міністра внутрішніх справ Ірина Луценко вважає арешт свого чоловіка Юрія Луценка помстою влади за його політичну позицію.

Про це вона заявила в понеділок на прес-конференції, звертаючись до українців, повідомляє Українська правда з посиланням на прес-службу Народної Самооборони.

"Він підірвав здоров'я на Майдані, відстоюючи ваші інтереси, ніколи не ховався ні за чиї спини, у нього ніколи не було думки втекти з України, оскільки він справжній громадянин. Тому я прошу вас, підтримайте його, не дайте їм його вбити", - заявила вона.

За її словами, ціль влади - будь-яким шляхом закрити Луценка у в'язниці.

"Я вважаю, що це помста нинішньої влади моєму чоловікові за його політичну позицію. Помста ця полягає в наступному: будь-яким шляхом закрити мого чоловіка у в'язниці", - сказав він.

"Ви прекрасно знаєте, що за дві каденції в Міністерстві внутрішніх справ було затримано й посаджено у в'язницю багато злочинців, які, звичайно ж, "чекають" мого чоловіка там", - сказала вона.

"Також і міліціонери, які були по внутрішніх розслідуваннях через корупційні діяння посаджені у в'язницю. Тому я вважаю, що нинішня влада хоче посадити його у в'язницю з можливими найгіршими для нього наслідками", - додала дружина Луценка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Клим Савур Показати IP 27 Грудня 2010 18:39
Двома словами - донєцкій бєспредєл!!!
лучанка Показати IP 27 Грудня 2010 19:00
А чому мовчала дружина Луценка, коли її чоловік не забезпечив розкриття тяжких злочинів, вчинених відносно мене і моєї сім'ї, за 2роки жодна вказівка суду і ГПУ не виконана слідчими. Я була в нього на усному прийомі - і що ? Луценка потрібно за грати заперти довічно !
дружині Луцекна Показати IP 27 Грудня 2010 19:04
Його політична позиція - накрасти собі мільйони. Працівники міліції знають, якою "даниною" їх обложив Луценко. Нема чого скиглити, бо ж ніхто не пожаліє. Бандити повинні сидіти в тюрмах, так воно і буде, накінець.
SBU Показати IP 27 Грудня 2010 19:46
Яка політична позиція? Починав з комуністами, перейшов до соціалістів, потім до Ющенка і перебіг до Юлі! І це позиція?! Не смішіть!
Вот так! Показати IP 27 Грудня 2010 20:06
Югику долго будут сниться те,кого он на "допыты"вызывыал по телевизору,а потом он сам от водки здохнет...
))) Показати IP 27 Грудня 2010 21:17
да кому он на фиг упал? и что-то не помню громких заявлений экс-министерши по поводу фактов пыток и смертей в отделениях. "Доигрались на скрипке" оба. Живешь с мурлом - не удивляйся закономерному.
Українець Показати IP 27 Грудня 2010 22:11
Шановні "ВН" ну знову з фото вийшла лажа,як в сюжеті Єремеєв-Івахів.Чому ви лінуєтесь підібрати якісне фото дружини Луценка,ви ж про неї пишите новину :)
852456 Показати IP 28 Грудня 2010 08:28
давно кричав "бандити будуть сидіти в тюрмах", ось і прийшла пора. Кожному свій час! Нічого в цьому світі не проходить безнаказано!!
Inna Показати IP 28 Грудня 2010 14:56
Колесников Юре: " А помнишь, как ты меня гонял? А, ну да, работа такая. А теперь, как я. Ги-ги ги! ".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus