USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Економічна криза вже вдарила по заводах Ахметова

6 Листопада 2008 17:34
Металургійний комбінат «Азовсталь», що входить до групи «Метінвест», з 6 листопада зупинив одну доменну піч і залишив в роботі чотири доменних агрегати в зв\'язку з погіршенням попиту на металопродукцію. Про це повідомляється в прес-релізі компанії, - повідомляють «Волинські Новини».
«В умовах кризи це рішення має забезпечити оптимальну завантаженість виробництва при збереженні ефективного забезпечення потреб ринку в споживанні металопродукції «Азовсталі», - цитує прес-реліз компанії «Економічна правда».
На цей час виробництво чавуну на комбінаті забезпечують чотири печі. Доменна піч №5 тимчасово призупинена до поліпшення ситуації на ринку і підвищення попиту на металопродукцію.
Раніше повідомлялося, що доменна піч №1 була виведена з експлуатації 20 вересня поточного року відповідно до програми модернізації і реконструкції виробництва.
«Своєчасне реагування на зміну кон\'юнктури ринку і, як наслідок, тимчасове припинення ДП №5 дають можливість комбінату зкоригувати роботу інших виробничих об\'єктів. На даний час доменний цех цілком забезпечує потреби сталеплавильного комплексу комбінату», - говориться в прес-релізі.

Довідково:
ВАТ «Меткомбінат «Азовсталь» - підприємство з повним металургійним циклом, є монополістом в Україні з випуску декількох видів металопрокату. Належить відомому бізнесмену Рінату Ахметову.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus