USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Генпрокуратура затримала чиновника за швидкі Тимошенко

29 Грудня 2010 18:17
У вівторок затримано директора ДП "Укрмедпостач" Миколи Петренка.

Про це з посиланням не прес-службу Генпрокуратури повідомила ТСН.

Петренка затримано у рамках розслідування у кримінальній справі за фактом порушення чинного законодавства службовими особами Кабінету міністрів у 2009 році під час закупки 1000 вантажопасажирських автомобілів Оpel Combo під виглядом автомобілів швидкої медичної допомоги.

Проти нього порушена кримінальна справа за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України, за фактом розтрати чужого майна в особливо великому розмірі на суму близько півмільйона гривень.

Досудове слідство у справі триває.

Нагадаємо, 17 грудня на допит у прокуратуру Волинської області викликали голову обласного партійного осередку ВО «Батьківщина», депутата та колишнього голову Волинської обласної ради Анатолія Грицюка.

Окрім того, прокуратура Волинської області вимагала від ряду волинських ЗМІ повідомити, чи висвітлювали вони інформацію про дарування Юлією Тимошенко автомобілів «Opel Combo» установам охорони здоров'я.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вот так! Показати IP 29 Грудня 2010 18:42
Про машини попитайте депутата ВР Е. Кирильчука,як він роздавав їх по області від імені Тимошенко перед виборами в плані агітаціі...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus