USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Гран-Прі «Червоної рути» отримав піврічний фольк-гурт із Києва

21 Вересня 2009 16:17
Учора в Чернівцях грандіозним концертом на стадіоні «Буковина» завершився ювілейний фестиваль сучасної української пісні і музики «Червона рута-2009», у якому взяли участь переможці нинішнього та попередніх фестивалів «Червона рута». Фестивалю у цьому році виповнилося 20 років. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Як передає УНІАН, Гран-Прі «Червоної рути 2009» отримав «Солома-гурт» з Києва, який виступає у стилі фольклорної музики та виконує сценічні твори у старовинному стилі. Гурт існує лише півроку, музика – це хобі для його учасників.
Диплом переможця з рук голови суддівської ради Кирила Стеценка і Президента першого Національного каналу Василя Ілащука отримала солістка гурту, акторка кіно Соломія Мельник, яка вразила чернівчан та журі своїм самобутнім співом.
«Ми ще вранці репетирували у себе на кухні та потрапили на велику сцену, – сказала Соломія. – Перемога для нас – це сон. Ми просто хотіли вшанувати Івасюка, аж тут Гран-Прі!» – заявила вона в інтерв’ю журналістам.
Як заявив на ювілейному концерті голова журі «Червоної рути-2009» Кирило Стеценко, за 20 років існування фестивалю, який проводився 11 разів, це лише третє Гран-Прі, присуджене його учасникам.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus