USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Янукович ліквідує 40 держструктур

7 Грудня 2010 18:42
Проектом указу Президента України Про систему центральних органів виконавчої влади в країні ліквідується 40 державних структур.

Зокрема, це Держкомітет з питань національностей та релігій, Держслужба туризму і курортів, Держслужба контролю за переміщенням культурних цінностей через державний кордон Україні, Держсоцслужба для сім'ї, дітей та молоді, Державна гідрометеорологічна служба, - пише UBR .

Крім того, ліквідовується ряд державних департаментів. Зокрема, Держдепартамент з питань банкрутства, з питань зв'язку, автотранспорту, адаптації колишніх військових, інтелектуальної власності, пожежної безпеки і т.д.

Тим же указом ліквідується Державне агентство України з інвестицій та інновацій та ряд інспекцій. Зокрема, житлово-комунальна, з контролю якості вугільної продукції і по використанню та охороні земель, а також комітет контролю за наркотиками.

Останнім підпунктом в "ліквідаційному" розділі президентського указу стоїть Інститут національної пам'яті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Розширений варіант в стрічці своїх новин Показати IP 7 Грудня 2010 20:03
Розширений варіант в стрічці своїх новин

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus