USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Янукович літатиме на роботу вертольотом уже в березні. ФОТО

21 Січня 2011 18:17
Перший раз на роботу вертольотом президент України Віктор Янукович може полетіти уже через два місяці – зараз швидкими темпами будується вертолітний майданчик у центрі Києва.
«Поставлене таке завдання, щоб 20 березня на майданчику уже змогли приземлитися два президентських вертольоти – з Януковичем і його охороною», — розповіли робітники на вертодромі біля Верховної Ради в Києві газеті Сегодня.
Вони повідомили, що зараз будується перший поверх автопаркінгу, трохи пізніше планується будівництво моста, яким кортеж буде виїжджати з майданчика у центр міста. Подейкують, що невдовзі можуть ввести три зміни, щоб уже точно вкластися в поставлені терміни».
«Ми не тільки тут працювали, але і в «Межигір’ї» у президента, – кажуть робочі. – Влітку минулого року ми теж облаштовували там вертолітний майданчик. Виходить, що цей і той вертодроми – ланки одного ланцюжка: у «Межигір’ї» злетів, а тут приземлився. Поряд з межигірським майданчиком є металевий ангар, а в ньому два вертольоти. Роздивитися машини не було можливості – близько до них робочих не підпускали».
Архітектор Сергій Степанов, який займається розробкою проекту вертолітного майданчика у Києві, повідомив, що цей об’єкт буде не вище 12-метрових дерев, які його оточують, тобто близько 10 метрів.
Глава компанії «Основа-Солсіф», яка будує об’єкт, Юрій Карпенко про зовнішній вигляд майданчика і паркінгу каже, що це буде складна за архітектурою, але красива споруда: «Ми робимо все, щоб цей об’єкт став окрасою нашого міста».


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Hanter Показати IP 21 Січня 2011 18:29
Якось мене це РОЖЕВИЙ кран висадив....
CJ Показати IP 21 Січня 2011 18:31
Гламурний рожевий кран, однако, на будівництві! )))
abcde Показати IP 21 Січня 2011 18:45
Країна бідна, а презик гроші тратить на вертольоти та майданчики! Краще ці гроші на лікарні,інтернати відстроїв для дітей,а не зад свій катать! На метро катайся там пробок нема! Ось куди державні гроші діваються!
Senator Показати IP 21 Січня 2011 20:14
пофік ті лікарні та інтернати. Країні потрібні реальні реформування галузей. На який ХЕ збільшувати фінансування лікарень, чи взагалі будувати нові. Потрібно налагодити ефективну систему профілактики та інформатиізації суспільства, мінімізувати к-ть койко-ліжок в лікарні. І класти туди лише при оптимальній потребі. Потрібно менше різати, а більше пропагувати пропаганду здорового способу життя та фізичної культури. Врахуйте, фізичної культури, а не розвитку спорту.
Українець Показати IP 21 Січня 2011 22:53
Читав що на тому будівництві робітники знаходять кістки і черепа людей.Спеціалісти думають що це тут бальшовики розстрілювали людей в 1918 році.
Zheniok Показати IP 22 Січня 2011 13:44
Свобода часом не хоче зорганізувати благодійний збір коштів на купівлю стінгера?
дубОК до Zheniok Показати IP 22 Січня 2011 19:00
До 20 березня часу вдосталь. Можна і траекторію потихеньку розраховувати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus