USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Янукович погодився, що на виборах були порушення?

10 Листопада 2010 12:39
Влада України згодилася зі слушністю зауважень до виборів у місцеві органи влади, висловлених спостерігачами та міжнародною громадськістю.

Про це заявиа президент Віктор Янукович, - повідомили 10 листопада «Подробиці».

"Зауваження, які є, безумовно, треба взяти до уваги і врахувати при обробці виборчих законів", - сказав він на першому засіданні робочої групи з підготовки виборчого законодавства у середу в Києві.

Янукович також зазначив, що, незважаючи на внесені зміни у закон про місцеві вибори, виборче законодавство "збуджувало суспільство, політиків" і не давало надії на проведення виборів за високими політичними стандартами. "Ми визнаємо це", - додав глава держави.

Президент звернувся до учасників робочої групи з пропозицією розробити виборчі закони і звести їх згодом у єдиний виборчий кодекс. "Сучасне виборче законодавство ми зобов'язані зробити таким чином, щоб у майбутньому закони про вибори не приймалися напередодні будь-яких виборів", - сказав він.

Янукович також зазначив, що до цієї роботи залучені не тільки вітчизняні, але й зарубіжні вчені та експерти: представники Ради Європи та міжнародних громадських інститутів, що працюють в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
M Показати IP 10 Листопада 2010 20:47
Тіпа я тут ні при чому, я нічого не знаю. А факт той, що в 66% всіх областей і у майже всіх містах обласного значення Партія регіонів поставила своїх людей. Ото побачимо, що ж почнеться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus