USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Янукович робить свою владу абсолютною, - Турчинов

21 Березня 2010 11:21
Головною післявиборною проблемою країни є швидке формування абсолютної і безальтернативної влади Віктора Януковича, - вважає екс-перший віце-прем\'єр Олександр Турчинов. 
Про це Турчинов заявив в інтерв’ю  «Дзеркалу тижня».
Президент замкнув на себе всю виконавчу вертикаль, орієнтуючись в першу чергу на повну лояльність призначених управлінців і їх готовність виконувати команди, - вважає Турчинов.
«Головна проблема, до якої не можна ставитися поверхово і шапкозакидацьки, полягає в тому, що сьогодні в країні дуже швидкими темпами формується абсолютна влада Віктора Януковича. Безальтернативна влада. І це основний ризик нинішньої ситуації», — вважає Турчинов.
«Янукович особисто сформував Кабмін, особисто розставив силовиків, і в найближчі дні цілком замкне виконавчу вертикаль», — відзначив політик. 
Якість нового уряду колишній перший віце-прем\'єр оцінює скептично. 
«Навіть усередині команди Януковича є більш професійні люди, ніж ті, хто за якимось абсолютно незрозумілим кастингом отримав портфель міністра. Тобто ключовий міф про команду професіоналів починає розвіюватися», — вважає Турчинов.
Він також упевнений, що кадровий голод нової владної команди підштовхне до того, що при заповненні вакансій враховуватиметься виключно особиста відданість кандидатів.
«У цьому плані досить показовий Крим, де в ПР не знайшлося жодного «професіонала», гідного зайняти посаду того ж таки прем’єра автономії. У результаті народний депутат Василь Джарти, котрий має донецьку, а не кримську прописку, обійняв цю почесну посаду. Я припускаю, що схожа ситуація буде і в інших областях. При цьому основний критерій відбору «професіоналів» — повна лояльність і готовність виконувати команди президента», — додав соратник Тимошенко. 
При цьому Турчинов сумнівається, що у крупного українського капіталу буде можливість стримувати Януковича. 
«У чому насправді проблема абсолютної влади? У тому, що з якогось моменту людина, яка користується владою, перестає цікавитися думкою власних команд, у тому числі й олігархів, які привели її за руку на цей олімп. Я думаю, що через місяць-другий Віктор Федорович пробачить усім, кому заборгував. У нас є приклад сусідньої країни. Там бізнес теж вважав, що затіяв свою гру», — відзначив Турчинов. 
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 39
уважний Показати IP 21 Березня 2010 21:31
Партія регіонів визнає і має за взірець лише командно-адміністративний устрій радянського зразка з ручним керуванням, де роль КПСС виконує олігархат (приблизно 10 сімей) По УТ1 вже доводять до населення важливість виконання народно-господарських планів підвищення прибутків монополістів
Сергій до уважний Показати IP 28 Березня 2010 11:12
Цілком згодний з такою думкою
для БЮТівців Показати IP 22 Березня 2010 10:39
Ви "кинули" ж Ющенка, той готовий був будувати демократію. Так що краще конмадно-адміністративна система, ніж БЮТівські дебіли
для НУНСівців Показати IP 22 Березня 2010 11:04
Ющенко давно вже в команді Януковича. Просто він ніяк не може більше ніж на 2-3 дні вийти з "отключки" як він каже. Забухав бідолага. Це він привів до влади Януковича, закликавши патріотично налаштованих українців голосувати проти всіх. Тому й Ющенко несе відповідальність за антиукраїнську політику Януковича, за призначення українофоба Табачника міністром.
Ч Показати IP 22 Березня 2010 17:19
Впервые согласен с Турчиновым, т.к. в этот раз он говорит то, что думает.
джорж сеймур до Ч Показати IP 26 Березня 2010 08:22
мне жаль вас
FPS до джорж сеймур Показати IP 29 Березня 2010 12:08
Пожалей себя! Теперь после работы,будешь с бомжами бутылки собирать! А в начале лета примешь подмогу в виде выпускников школ и ВУЗов, трудоустроить их будет негде. На рабочих местах пенсионеры будут сидеть,которым пенсионный возраст увеличили! А у работающих- пенсию забрали. Этого ты хотел,со своей жалостью?
джорж сеймур Показати IP 26 Березня 2010 08:21
Слава Богу,что у власти теперь Янукович! Вся Европа за него...ну ,а Крысу-воровку Украины на нары или пусть сидит в психушке ...ВОНА там сейчас отдыхает
dina до джорж сеймур Показати IP 28 Березня 2010 19:30
Побачимо через де-який час,як будете радіти цій "команді"... такі як ви - це,Слава Богу, не вся Європа...
Невропатолог джорджа сеймура до джорж сеймур Показати IP 29 Березня 2010 10:27
Видила Вас с Янеком вся Европа в ж..е. Она ждет не дождется когда мы войдем в РФ, чтобы снять мигрень с одного места. А насчет нар, это мысли нездорового неврастеника, которому приснилось, что он миллионер, а сон не в руку. Они между собой договорятся. Пример Стельмах. Спи дальше.
FPS до джорж сеймур Показати IP 29 Березня 2010 11:56
Сей мур явно дубовый! Назви, дибилоид,что она украла? Хотя бы одно? Или дача осталась после премьерства? Ты сам знаешь кто вор,и кому выгодно ЮВ гадить.А такие шизоиды как ты,никогда своей головой не думали/наследие совка/.Думаешь этот новый транш от МВФ на дело пойдёт? Только кому? И что с этого будут иметь Украинцы? Больше величину долга? А Хам - новую виллу на Багамах.Украина ему- до фени. /Я бы,за эти деньги, построил психушку, чтобы лечить таких зомби,как ты! Больше бы было толку/.
Вован с Одессы до FPS Показати IP 30 Березня 2010 10:00
Дебил , Воно крало все , что плохо лежало! Начиная с кредитов МВФ , заканчивая надеждами на краще життя таких мудаков как ты!
Андр до Вован с Одессы Показати IP 31 Березня 2010 10:21
Вова из Одессы, так давай её посадим, все вместе! Схватим ее, соберем доказательства и направим в прокуратуру. Ёпт! Все знают что она воровка а в ментуре этого не знают. Почему она еще на свободе?
патріот УКРАЇНИ до джорж сеймур Показати IP 30 Березня 2010 08:58
ДУРАК ти ДЖОРЖ=но біда у ТОМУ що ТИ цього не РОЗУМЄШ:тому що ти настільки все УКРАЇНСЬКЕ,ненавидиш:що за ДЕБІЛА проголосував:но коли БУДЕ,тобі погано, ЩОБ не казав,що(МАРСІАНИ)винні:
Dima Показати IP 26 Березня 2010 11:02
нужны новые политики а вы выбирает то БЮТ то ПР неужели не понятно что они нечего не сделают ?!?!?!? Ну а теперь наслаждайтесь
Dima Показати IP 26 Березня 2010 11:02
нужны новые политики а вы выбирает то БЮТ то ПР неужели не понятно что они нечего не сделают ?!?!?!? Ну а теперь наслаждайтесь
Я до Dima Показати IP 28 Березня 2010 22:42
Что не ясно - если убрать БЮТ и ПР, то появятся другие люди с теми же интересами (т.к. систему подкупа не кто не отменял) простому человеку не пролезть туда без тонні бабла, либо у него будет спонсор(как например у Яценюка), либо либо его купят как того же Ющенка)))
sts Показати IP 26 Березня 2010 23:51
що ж поробиш країна дурнів
Ваня Показати IP 27 Березня 2010 00:16
Юлька власти захотіла,от і получила,а треба було з Ющенком працювати а не лізти в телеящик.Тепер смокчить хвіст у Яника разом з Турчиновим,а то з початку- я не піду в президенти
Володимир Показати IP 27 Березня 2010 06:52
Дії Януковича показують, що його політика (хоч подібні дії політикою назвати важко) направлена на використання хохлів та більшості нової "російськомовної нації" на знищення України як держави і перетворення території в зону. Навіть самі геніальні люди визнають свою недосконалість, некомпетентність в багатьох питанням. Цього не можна сказати про абсолютну більшість з команди ПР. Сімейний садист Шуфрич,який колотив свою колишню дружин(мою землячку)продовжує регулярно вправлятися в цьому на своїх колегах.В діях , поведінці штатних владарів зявилася така собі барська зверхність. Поширився клас безграмотних з дисертаціями та дипломами , з академічними званнями. Єдина надія на те, що хохлівська традиція виродиться на протязі пяти років і зявиться авторитетний національний політик. Лише щоб він не повторив долю В.Чорновола. З цією зграєю все можливо.
Патріот Показати IP 27 Березня 2010 13:31
Dima згоден з тобою ні від юльки ні від цього підера якого звуть президентом добра не буда, треба нові, але іронія в тому що ці свині не будуть добровільно поступатися місце хай навіть опозиційним, триматимутся зубами до останнього як комуняки толку "0" а в раді чомусь седять
правдолюб Показати IP 27 Березня 2010 13:51
А чего это Турчинова сейчас все взволновало? Где он был такой "умный", когда 5 лет назад НЕЗАКОННО, ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО, толпой был избран президент и ВСЯ влада. Оранжевая чума охватила всю власть:от президента до с!льськ!в гол!в. И ничего, его это устраивало. А Янукович у НИХ учился. Теперь маемо шо маемо!
Андр до правдолюб Показати IP 31 Березня 2010 10:15
Кто бы говорил, насчет беззакония и антиконституционности... А скажи ка свое мнение по-поводу продажи трубы Медвепуту?
незнакомый Показати IP 27 Березня 2010 14:15
Эта еврейская парочка кинули беспардонно Ющенко и извратили идеалы майдана.Еще неизвестно кто из них опаснее для укаины Дважды несудимый или Юлька.....
Вася до незнакомый Показати IP 31 Березня 2010 12:56
Більшого заколотника і саботажника ніж Ющенко - знайти неможливо. Ющ нічого не робив сам, і іншим не давав. Все робив українцям назло.
Ярік Показати IP 27 Березня 2010 21:14
Мені подобається. Хоч буде з кого запитати. А то розвели бардак. Янукович молодчина. США використало Україну, проштовхнули свою ідею "управляємого хаосу". Адже цей ХАОС на Україні.
пахан Показати IP 28 Березня 2010 07:41
за яныка все будут плакать,и в донецке тоже.
Дмитро Показати IP 29 Березня 2010 03:09
Юлія Тимошенко зрпдила дмократїю України через свою амбіцію самолюбства.невмілість працювати в згоді з Ющенком.. тому єї політична карієра закічилпся останних виборів
гор Показати IP 29 Березня 2010 06:55
,,,продам вазелин,дешево,,,
Миролюб Показати IP 29 Березня 2010 10:16
Что тебе тукрку обьяснить? На голосовании президента януковича явка составила 68% из них 8% проголосовала - не за кого. И из них 60% только 31% за яныка и 28% за юлю. т.е. этот никто набрал 38%, но я думаю что % был-бы больше. Хороший показатель первый результат выборов.
Сіверянин Показати IP 29 Березня 2010 13:24
На диво ще є захисники Іуди Андрійовича, абсолютно бездарного менеджера і безсовісної, аморальної людина. Від Я. та ПР нічого іншого освідчені люди не очікували. будуть "закручені гайки", але мабуть вини не знають, що пар може вирватись і з під "закручених гайок".
Anatoliy Показати IP 29 Березня 2010 18:32
Dima! згоден з тобою, що Україні потрібні нові політики. З новим мисленням, не продажні, не корумповані, не зеки, не бандюги, не дибіли й не мудаки. Але ці нікчеми, це зло уже при владі і вибрали їх хохли, комуняки, п`яний блотнятсько-кримінальний Донбас і інші аморальні особи, керовані добре організованою з кРЕМЛЯ п`ятою КОЛОНОЮ. Уже з перших днів Янукович і ПРдуни почали будувати зону. І пару, який може вирватись, я щось не бачу. А тому можна впевнено чекати тридцять третього і тридцять сьомого років. Тільки тепер людей будуть знищувати на більш високому інтелектуальному рівні. Не жаль тих, хто обрав цю владу, але серце кров`ю обливається за людей порядних. Все це сталося не тому, що Ющенко є поганою людиною, а тому, що він був слабким керманичем. В даній ситуації потрібна була вольова, сильна людина, тому що під час такої хитавиці у державі не потрібне було розмазування сопливої демократії, а ціленаправлена розумово-професіональна діяльність. У нашій великій державі немає лідера і не видно прогресивної управлінської єліти, а як без цього створити нову політичну силу.
zanoza Показати IP 30 Березня 2010 09:42
харе говно месить в ступе, давно пора свергать правительство! организовывайтесь на местах!!!
Вован с Одессы Показати IP 30 Березня 2010 10:11
Ющ очень порядочный человек, никто не спорит! Объединил Украину , присвоив звание героя нелюдям , носившим мундиры войск СС.Будучи борцом за суверенное государство , с барского плеча кинул румынам не нужную Украине часть Черноморской акватории , с леди чумаченко построил для детей "ликарню майбутнего". И еще сделал много вещей , поднявших рейтинг Украины на не бывало высокий уровень африканских братьев и сестер.Сидомыт , съезди в тоталитарную Беларусь и сравни , кто ближе и реальнее находится к вступлению в ЕС.
Щукар до Вован с Одессы Показати IP 31 Березня 2010 13:24
Насчет СС. "Парад Нацистов и Красной Армии" "Знамена-побратимы" Совместный большевистско-нацистский военный парад состоялся 22.09.1939 г. в Бресте после раздела Польши русскими и немцами по пакту Молотова-Риббентроппа. Парад принимали комбриг С. Кривошеин и генерал Г. Гудериан. Парад немецких и советских войск упоминается Гудерианом в мемуарах, вышедших на русском в 1998 году: "Наше пребывание в Бресте закончилось прощальным парадом и церемонией с обменом флагами в присутствии комбрига Кривошеина" После чего русские расстреляли 20 тыс.пленных украинских и польских военнопленных в Катыни и с присущим им цинизмом свалили это на немцев. В таком же духе действовали и бериевские банды МГБ,маскировавшиеся под воинов УПА. Вас же в Одессе,да и не только,как баранов расстреливали,вывозили в Сибирь,с женами делали то,что Берия мог сделать с любой женщиной,а вы как козлы кричали "слава","да здравствует", и продолжаете в том же духе и сейчас. http://www.gulag.ipvnews.org/article20070508.php
Салават Юлаев Показати IP 30 Березня 2010 10:33
. ЯНИЧАР ЯНУКО УКРАЇНУ ЗАХОПИВ *****10 Антропологічні данні і сьогодні свідчать, Що пан Януко правнук християнських татарчат, Ви подивиться на Янука у анфас і в профіль, Він яничар, на білоруса він не схожий, аж ні як!. Ну що хахоляка? Ти обрав собі татара-Хана, Можливо ти забув, як яничари вирізали наш народ, Вони цю землю України заливали бурно кров’ю, Їм Криму було мало, вони хотіли, забирали ще дівчат! Ну не дарма ж цей яничар сидів в тюрмі два строка, Татри без крові не можуть жити і секунди, ну ні ніяк, А зараз Ви дали йому ще владу у дві кроваві руки, Ви вже забули як рубали яничари голови і малим дітям!
емігрант Показати IP 31 Березня 2010 02:50
тандем Ю та Ющ не мав майбутньог через відсутність будь-яких, найменших ідейних-політичних, чи то стратегічних спільних програм. Два полюси розподіляли фін потоки і все! Перемога Янека- результат зневіри народу до влади а не вияв "всенародної любові" до ПР. Впевнений що його "мудре правління" закінчиться значно раніше стандартної каденції, вірю і надіюсь на це.
Вчитель Показати IP 31 Березня 2010 14:35
Вибрали проффэсора, а тепер ріпу чухайте. По принципу, що небудь, як в народі кажуть, сосідові на зло, а тепер виходить, що не сосідові на зло зробили, а самим собі в западло.
Alik Показати IP 31 Березня 2010 20:00
Гроссмейстеры

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus