USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Янукович викреслив Бондаря з позаштатних радників

12 Березня 2010 13:34
Президент України Віктор Янукович звільнив радників попереднього глави держави та призначив собі нових.
Рядом указів, тексти яких розміщені на офіційному сайті Президента, були звільнені такі позаштатні радники попереднього глави держави Віктора Ющенка: Володимир Бондар, Станіслав Аржевітін, Ігор Вардинець, Іван Діяк, Микола Поліщук, Юрій Карасик, Сергій Кириченко, Олексій Рибак, Євген Марчук, Харес Юссеф, Михайло Сендак, Володимир Мойсик. Також Валерія Івасюка було звільнено з посади радника Президента України, повідомляє УНІАН.
Водночас новими позаштатними радниками Президента Янукович призначив Миколу Дем`янка, Леоніда Кожару, Володимира Рибака, Миколу Джигу, Юрія Самойленка, Олександра Кузьмука, Михайла Чечетова, Сергія Тулуба, Михайла Папієва, В`ячеслава Олещенка, Анатолія Кінаха, Володимира Демидка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Фалькович Показати IP 12 Березня 2010 13:53
А так лизав, а так лизав! А скільки ж бабла через Єдиний Центр пішло до їхніх голів сільських рад, щоб організували голосування за яника! А яник розвів Нальковича та поплічників як лохів.
007 Показати IP 12 Березня 2010 14:22
Не оцінив Яник вірну службу Нальковича?
mone Показати IP 12 Березня 2010 19:53
Та що тут Нальковича,і багатьох київських "друзів"кинув.А що так буде,не важко було догадатись.Все вертається на "круги своя".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus