USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Імовірний депутат-регіонал хоче переселити волинян до Сибіру

25 Лютого 2010 09:27
Якщо Партія регіонів піде в уряд, то народним депутатом України може стати Юрій Болдирєв – політик із хворобливою фантазією щодо волинян.
Політик наслідує російського Жириновського, виголошуючи, м’яко кажучи, провокаційні заяви. Скажімо, наприкінці 2006 року член Комітету ВР з питань культури і духовності(!) «регіонал» Болдирєв під час виступу на Всесвітньому конгресі співвітчизників у Санкт-Петербурзі договорився до того, що запропонував переселити до Сибіру та Приморського краю Росії мешканців Житомирської та Волинської областей. «Мій виступ містив дві базові тези, – згодом пояснював він журналістам. – По-перше, я сказав їм: «Дорогі російські брати! Нам не подобається, що ви підтримуєте в Україні росіян. Тому що росіян – меншість. А ми вам пропонуємо підтримувати не росіян, а людей російської культури й російської мови. І таких людей в Україні – абсолютна більшість. Тобто підтримуючи росіян, ви робите їх маргіналами, а підтримуючи людей російської культури й російської мови, ви співпрацюєте з абсолютною більшістю населення України». А по-друге, я їм сказав: «Дорогі російські брати! Ви хочете переселити до себе, на територію сучасної Російської Федерації, українських громадян, в основному, зі Сходу і з Криму. А я вам рекомендую пригадати досвід геніального політика Столипіна, який заселяв Далекий Схід і Сибір вихідцями з Волинської і Житомирської губерній. І пропоную вам сьогодні влаштувати програму переселення до Сибіру і на Далекий Схід вихідців із Волинської і Житомирської губерній. Ось ці дві базові тези я там озвучив. І готовий їх повторити з трибуни Верховної Ради України, з трибуни сесії Генеральної Асамблеї ООН, у Євросоюзі й узагалі де завгодно... У Сибір і на Далекий Схід вони повинні забирати вихідців з Волині. Тому що ці люди вже сто років тому показали свою ефективність у освоєнні сибірських і далекосхідних просторів.
А якщо російські й колишні українські вихідці там не плодяться, а плодяться виключно китайці, то в України за Сіверським Дінцем виникне абсолютно інший географічний сусід! Там виникне Піднебесна Імперія», - цитує слова Болдирєва газета «СіД».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Хохма Показати IP 25 Лютого 2010 09:42
А я готовий вбивати всякого, хто посягне на моє право на ліво і на інші мої права.
читаю і плачу Показати IP 25 Лютого 2010 14:04
не новина: 5 років тому вже помітні були передумови до такого розвитку подій і на жаль, це - не вигадка хворого... з обранням Януковича далекосхідні перспективи для нас стануть реальністю
citizen Показати IP 25 Лютого 2010 15:26
Ну, що ж про його скажеш - хвора на голову людина, але повірте мені серед націоналістів таких також досить багато - наприклад недавно відео про Ірину Фаріон депутата міської ради Львова. Я не підтримую і не тих і не тих, хоча нам як українцям потрібно розвивати свою націю, свою державу, свій патріотизм - а не як завжди служити Росії.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus