USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кримчани відповіли на відеозвернення волинських митців

13 Березня 2014 12:25
«Я понимаю, друзья, что всё уже решено до референдума, но, пожалуйста, давайте не будем забывать своих братьев и сестёр. Лично я наполовину русский, наполовину украинец, от своих никогда не отказывался и не откажусь...», - пише у відповідь на відеозвернення, яке зняли волинські митці для кримчан, мешканець Сімферополя.
)

Так, до кримчан звернулися вокаліст "Флайzzzи" Андрій Тимчук, актор драмтеатру Дмитро Мельничук, радіоведуча Вікторія Жуковська, керівник театру-студії "ГаРмИдЕр" Руслана Порицька, музикант гурту "Ауткрай" Юрій Кльоц, художній керівник театру "Коло Лесі" Світлана Органіста.

Игорь Горсков, Симферополь:«Я понимаю, друзья, что всё уже решено до референдума, но, пожалуйста, давайте не будем забывать своих братьев и сестёр. Лично я наполовину русский, наполовину украинец, от своих никогда не отказывался и не откажусь... Видео - просто обалденное! Меня так тронуло за душу, что я прослезился... Спасибо Вам большое! Надо обязательно распространить это видео, я уже начал.
Людям будет приятно, что они остались своими и их не бросили в трудную минуту!
Мои друзья говорят: сколько сильных слов и как всё красиво, с любовью!!! Я тоже так считаю, Вы - большие молодцы!!!

Спасибо, что не оставили нас!!! Границы нас всё равно не разделят!!!»


Нагадаємо, у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини кримчанин Віктор розповів своє бачення ситуації, яка склалася поміж країнами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ми Показати IP 13 Березня 2014 12:58
Границы нас всё равно не разделят!!!» Ось і відповідь кримчан, не чипайте нас, у нас все добре.
Джулія Показати IP 13 Березня 2014 15:34
КОРДОН З РАШКОЮ РОЗДІЛЯЄ ДУЖЕ БАГАТО ЧОГО.
Камарджоба генацвалі Показати IP 13 Березня 2014 21:52
Крим це курорт, на даний час, в Египіті і в Турції, значно дешевше і приємніше відпочивати, пупсік стаїл ол інклюзів, в Криму дорожче, води нема, совок і хамство, нереальні ціни і крадії та бандити на кожному кроці, боїшся речі лишити, відчуття ніби ти всім щось винен. Отже висновок, для чого країні відсихаюча п'ята лапа? Крим ніколи не був Українськім як захід, просто вигідніше було в свій час його підтримувати з України, дешевше і простіше географічно, ось і було принято рішення щоб він був придатком рідної неньки. Але Крим це Крим, не треба лізти під кулі за нього, баба з воза, як то кажуть, все одно фінансово він не зможе конкурувати з іншими курортами, він буде зоною відпочинку для уркаганів і комуністів по звичці... Ідеально звичайно його було продати Росії за знижку на газ, але вже пізно пити боржомі
Рома Показати IP 14 Березня 2014 08:55
Спасибо но к бандерам не ногой (НЕ ХОЧУ НА ПАЛЮ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus